Beszaladam ma miskolcra és találtam a közlekedésben egy apró problemet (mármint ÚGY abban sokat de ez spec egy lámpás eset)
Na szal nyéken van egy lámpás kereszteződés. Eddig semmi gondom nem volt vele ... de most... nem akart az a rohadék zöldre váltani... ilyen érzékelős faszság és csak nehezen érzékeli a motorosokat... pedig egy robogós is állt mellettem elől... fenéért nem lehet ilyenekre odafigyelni...
Maxiékkal is így jártunk mikor a pláza parkolóba akartunk bemenni ... odaállunk , nyomjuk a gombot.... semmi... 3. próba után kijön a paraszt a kalitkából aszongya motort nem érzékeli... Mondom akkor mi a faszért nem bírod kinyit teeeee ... tulok.... és azt javasolta hogy menjünk fel a járdára és ott az egyik gyalogos kijárón menjünk be... Gratulálok...
összerakásnál beleteszed a rugót (meg ami abban van alul) aztán feltöltöd olajjal a rugó tetjéig ha kicsit több az sem baj , mivel annyi a lényeg hogy a dugattyú olajban fusson , az meg ugye a rugón ütközik fel. Ez nálam olyan 3 - 3,5 deci körül volt száranként... és egy szerelő haverom mondta...
Szia elisa! Oksika,látom tetszik a szöveg:D! Én már csak ilyne viccgyáros vagyok... lesz fennt kép,csak késő este már nem volt hangulatom azokkal foglalkozni....Most meg spanomnál vagyok,de otthonról majd teszek fel..!Nem próbáltam még italmondo-t,de itt a neten csak fékbetéteket láttam a Wind-hez... DE azért köszike! Addig is minden jót nektek!
Én nem adnám el szívem szerint... Mert nem szívesen nézném, ahogy valami fiatal suttyó tönkrevágja a motort, amit imádok! Más kérdés, hogy anyáék pártolnák a dolgot... De szerencsére úgyis nagyon messze laktok, és úgysem olyan jó vétel az én motorom :D Szóval csak nem veszi meg haverod :D:D:D
Sziasztok! Az az igazság, hogy van egy APRILIA PEGASO-m és fogalmam nincs, hogy hol lehet az index relé... Ha valaki tudna segíteni írna nekem erre a címre? szekeres_djkiki@freemail.hu
Előre is köszi!
Üdv Windes Társ ....örülünk h csatlakozol, de légyszi képet tegyél már fel...vhogy nem bírom ezeket a félig kitöltött adatlapokat,thx ...meg amugy is kíváncsiak vagyunk a "C" vágányon állo Windecskédre ...italmondo-nál már probáltad az alkatrészt?hátha...
250 ért van fenn használtautón... Bár megvallom őszintén, csak azért, hogy anyámék örüljenek :D Különben felállványozva, kipucolt karbival, lekent lánccal áll a garázs sarkába letakarva, várva, hogy pár év múlva elővegyem :D ÉS az az igazság, hogy augusztus 8.-án lejár a műszaki, amit nem fogok megújítani, mivel 3100 Ft a vizsga, és betelt a forgalmi, ami 6, vagy 12 e annyit pedig nem költök rá, lehet kivonom a forgalombólm ideiglenesen!
Csináltam Tuareg klubot Myvip-en. Csatlakozzatok! Aprilia Tuareg Klub a neve.
Na szal nyéken van egy lámpás kereszteződés. Eddig semmi gondom nem volt vele ... de most... nem akart az a rohadék zöldre váltani... ilyen érzékelős faszság és csak nehezen érzékeli a motorosokat... pedig egy robogós is állt mellettem elől... fenéért nem lehet ilyenekre odafigyelni...
Maxiékkal is így jártunk mikor a pláza parkolóba akartunk bemenni ... odaállunk , nyomjuk a gombot.... semmi... 3. próba után kijön a paraszt a kalitkából aszongya motort nem érzékeli... Mondom akkor mi a faszért nem bírod kinyit teeeee ... tulok.... és azt javasolta hogy menjünk fel a járdára és ott az egyik gyalogos kijárón menjünk be... Gratulálok...
szeretném meg kérdezni hogy ki tud olcsón aprilia tuaregbe zsir új lamelákat rave 2 blokhoz
a tel 06305804013
Előre is köszi!