Sziasztok srácok!
Múlthéten adtam el a Tuareg Wind 50-et (70-re volt felfurva) és gondolkozok egy 125-ös Wind-en ...
Mi a véleményetek a motorról?Ezzel már lehet rendesen haladni mert az 50-sel gázos volt,3sebesség...
Egyszer vezettem egy 25-ös Wind-et az elég jól ment... illetve mindegyik Wind öninditos vagy van berugos is?
Előre is köszönöm!
ma össze lett rakva az egész blokk bele a vázba minden fasza össze lett rakva az egész mocc minden hibátlan, egyet rárugtam röffent kettőt, utána rugdoshattam amennyt akarom baszott beindulni.... gyertyacsere nem jo, szikra van, megint rugdosom sehol semmi, aztán szikra nincs, mikor volt szikra mikor nem volt...szoval nem megy a mocc, pedig már annyira beleéltem magam hogy ma már motorozom, ha nem jön közbe ez a szarság akkor még mindig motorznék... amugy lehet hogy megtört egy vezeték mert amikor szerelőm basztatta a vezetéke,t mikor volt szikra mikor nem... de remélem komolyanbb baja nem lesz a motornak, értem én gyujtotekersz, mágnes, trafo vagy hasonlók
hát most én se dagonyázok,az oan mókás supermotoval am eladom az etx et.. van kapcsolat olaszba nagy motoros bolt.. haverom tesójának a férje... annak az 1ik legjoba barátja olaszba él kinn,supermoto versenyző volt csak 1 nagy bukás után abba hagyta és van 1 bazinagy moccos boltja.. onnan kéne vmi motort hozni
háj!
Na a talinak annyi Reggel esett mint állat így nem indultam el később meg már nem volt annyira kedvem menni mert jól éreztem magam a haverokkal. Így aztán pörgettünk egy szalcsit reggelire aztán toltam haza a bringát De lehet hogy holnap felnézek mi újság... mert holnnap jönne a Banditos haver is. Na mind1. Huu baker , nem aludtam semmit az este... most 3 körül mondom ledőlök egy órácskára, be is állítottam a telefont is ... 8 körül keltem de még mindíg kótyagos vagyok kicsit Nah majd re
Valakit nem érdekel nagyon olcsón jó állapotú 125ccm-es tuareg rally,váz?(váz,lengőkarral) igényszerint idomokkal,kormánnyal,..stb Ha valakit érdekel keressen meg!
Múlthéten adtam el a Tuareg Wind 50-et (70-re volt felfurva) és gondolkozok egy 125-ös Wind-en ...
Mi a véleményetek a motorról?Ezzel már lehet rendesen haladni mert az 50-sel gázos volt,3sebesség...
Egyszer vezettem egy 25-ös Wind-et az elég jól ment... illetve mindegyik Wind öninditos vagy van berugos is?
Előre is köszönöm!