Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok srácok!
Múlthéten adtam el a Tuareg Wind 50-et (70-re volt felfurva) és gondolkozok egy 125-ös Wind-en ...
Mi a véleményetek a motorról?Ezzel már lehet rendesen haladni mert az 50-sel gázos volt,3sebesség...
Egyszer vezettem egy 25-ös Wind-et az elég jól ment... illetve mindegyik Wind öninditos vagy van berugos is?
Előre is köszönöm!
megyek jóéjt mindenkinek
ma össze lett rakva az egész blokk bele a vázba minden fasza össze lett rakva az egész mocc minden hibátlan, egyet rárugtam röffent kettőt, utána rugdoshattam amennyt akarom baszott beindulni.... gyertyacsere nem jo, szikra van, megint rugdosom sehol semmi, aztán szikra nincs, mikor volt szikra mikor nem volt...szoval nem megy a mocc, pedig már annyira beleéltem magam hogy ma már motorozom, ha nem jön közbe ez a szarság akkor még mindig motorznék... amugy lehet hogy megtört egy vezeték mert amikor szerelőm basztatta a vezetéke,t mikor volt szikra mikor nem... de remélem komolyanbb baja nem lesz a motornak, értem én gyujtotekersz, mágnes, trafo vagy hasonlók
jó az ilyen kapcsolat, asználd ki, de nem lesz hu de olcso így sem ugy sem
hát most én se dagonyázok,az oan mókás supermotoval am eladom az etx et.. van kapcsolat olaszba nagy motoros bolt.. haverom tesójának a férje... annak az 1ik legjoba barátja olaszba él kinn,supermoto versenyző volt csak 1 nagy bukás után abba hagyta és van 1 bazinagy moccos boltja.. onnan kéne vmi motort hozni
délután 1kor?
agysten
dehogy Miskolcon van motoros találkozó aztán oda akartam menni csak közbejött egy buli... és ottragadtam...
Szia tuareg125!

Milyen tali ? Lemaradtam vmiről ?
háj!
Na a talinak annyi Reggel esett mint állat így nem indultam el később meg már nem volt annyira kedvem menni mert jól éreztem magam a haverokkal. Így aztán pörgettünk egy szalcsit reggelire aztán toltam haza a bringát De lehet hogy holnap felnézek mi újság... mert holnnap jönne a Banditos haver is. Na mind1. Huu baker , nem aludtam semmit az este... most 3 körül mondom ledőlök egy órácskára, be is állítottam a telefont is ... 8 körül keltem de még mindíg kótyagos vagyok kicsit Nah majd re
Szia Fire !

Itt se nagyon történik semmi . Menni kéne vmerre de tiszt locs-pocs az út és most vhogy semmi kedvem dagonyázni - nemtom miért de egyszerűen nincs.
Én unokahúgom ballagásán voltam tegnap, meg aztán kicsit szétzuhantunk uncsitesával... 1kor értem haza, vagy mikor...
punny a köbön..tegnap este óta senki se irt
feléd helyzet?
Csövi all!
Mizu erre?
ideje lesz má
Valakit nem érdekel nagyon olcsón jó állapotú 125ccm-es tuareg rally,váz?(váz,lengőkarral) igényszerint idomokkal,kormánnyal,..stb Ha valakit érdekel keressen meg!
hahó
na mi van erre? levettük haver cbr 125 jéről a végdobot.. bakker oan hangja lett,mint egy dr-z 400 nyitott dobbal kibaszott jó lett
de egyszer tuti lesz egy ilyen gépem
jó8 neked is ! figyi mutatom hogy mi az álmom , egy 1700 ccm-es V2-es most akciósan csak 2 400 000 ft
Na megyek - elteszem magam holnapra. Ednek jó bemutatást a zsaruknak .
Jó 8 all és Széles Utat!
Bemutattok a zsaruknak ? Ahhoz nem kell fölvonulás!
szép estét ! holnap kész lesz a gépsas aztán ha minden jól megy vasárnap motorosrendőrök felvonulnak meg ilyen bemutatás lesz vmi
Na mi van ... ?
Mindenki bojkottálja a topic-ot?
Köszi!
Már túlvagyok rajta. Belül egy nulla. De jól néz ki. - Bár egyre kevésbé érdekel a külső.