Mito előtt én is felhívtam azt az FZR-t,de ebben jóval több km lehet,mint 36E. Őszintén szólva én eléggé félek a 250esektől,ez 18-20ezres fordulat nem egy anyagkímélő... FZR fórumban írták le pár hete,h mire kell figyelni egy ilyen kis gép vásárlásánál.
De hát ez a hang mindent megér
nocsak ennek egész szép hangja van de még mindíg a V2 az igazi itt a városban volt egy ZEAL meg pár 250 es bandit, az egyik a tanáromé mondjuk annak szörnyű hangja volt ... a villanyfúró mond valamit? Nah én tolom a bringát mert házibuli van haveréknál. Majd este jövök valamikor.
Jah és holnap csanyik! Maxi ha jönnél írj msn en ha belépek majd megkapom úgyis...
én nem akarok többet 2T -t, de viszonont A1- el nem akarok veni 4T 125 -öset ,nekem nagyobb power kell, 1 évig ezzel kibirnám aztán AK-val egy 400 as zxr aztán korlátlannal majd meglátom
Találtam egy jó oldalt ahol lehet venni mindenféle alkatrészt Tuareghez. http://www.centroricambi.de/in... ez a webshop címe.
Külföldre 50 euro az alap szállítási díj. A többit sajnos nem tudom mert nem nagyon értem a németet.
Jó lenne megtudni, hogy Magyarországra szállítanak-e? De sajnos nem tudok jól németül ezért én nem tudom megkérdezni. Közületek tud valaki németül? Szerintem érdemes lenne megkérdezni.
na ahangjával kapcsolatban nagyon tévedsz, haver cbr 250 esének a hangja sokkal szebb mint a 400 as fzr-é nagyobb alapjáraton is, meg 20 ezernél se m visít amikor szabályoz, gyönyörű lágy hangja van, max ha szar a hangja vmelyik 250 sor 4 esnek akkor egy nyitott sportdobot rá és gyííí
Hát én nem vennék 250 est (4 hengerest) , egyrészt a hangjuk sem tetszik olyan sivítós mint ha a lánc zúgna. másrészt nem olyan jók a piacon. legalábbis errefelé nem valami kereserettek, és sztem azt is kell nézni hogy ha majd el akarod adni akkor el is tudd... Mondjuk a Tuaregnél nem volt ilyen szempont , ez kellett és kész , de mondjuk nem is lehet annyira válogatni mint a nagyobbaknál.
Amúgy igen, Bandit 600
Na, mindenki nagyobb motort akar venni? Én is, jövőre, ha összejön Bár mióta megvettem az ETX-et még alig mentem vele... Állandóan szerelni kell, lóvé meg sehol...
Nekem se a pap se a paplan, de még a papp-né se. De a lányuk
De hát ez a hang mindent megér
Jah és holnap csanyik! Maxi ha jönnél írj msn en ha belépek majd megkapom úgyis...
Találtam egy jó oldalt ahol lehet venni mindenféle alkatrészt Tuareghez.
http://www.centroricambi.de/in... ez a webshop címe.
Külföldre 50 euro az alap szállítási díj. A többit sajnos nem tudom mert nem nagyon értem a németet.
Jó lenne megtudni, hogy Magyarországra szállítanak-e? De sajnos nem tudok jól németül ezért én nem tudom megkérdezni. Közületek tud valaki németül? Szerintem érdemes lenne megkérdezni.
Amúgy igen, Bandit 600
Na, mindenki nagyobb motort akar venni? Én is, jövőre, ha összejön Bár mióta megvettem az ETX-et még alig mentem vele... Állandóan szerelni kell, lóvé meg sehol...