Najó, azért talána gyakorlat se lesz olyan szörnyű az audiba Csak ott koliba sikerült szállást találni, és az udvaron nem tárolnám.. Így marad itthon, és várja a hétvégéket :)
Döcög, döcög :) Van benn 3100 km :D Pénteken megy szervízbe, ugyanis a benzinszintjelző kezdettől fogva nem jó, mostanra érkezett meg, és sajnos a benzincsap is kicsit csepeg, így az is csereérett lett.
Addig meg még egy vizsga holnap :D Cinkes lesz....
Aztán megyek Győrbe 6 hétre nyári gyakorlatra... Szóval egy darabig nem lesz felhőtlen motorozás... Pláne, hogy a 4 e -es szervíz is lassan esedékes.... De legalább van jogsim, vagy 5 napja :D
Csak vigyázz, mert full feketén még annyira se vesznek észre, mint ímúgy.. Pláne szürkületbe... És sajnos ígyis sok a baleset... Attól tartok, jönnek a megszorítások....
Szasztok srácok! Tuareg125- ne szedd el a matricnyát a gépről, csunya, be van alatta mattulva, ahogy a nap kiszívta ...nekem is mikor festve lett...a tankon kiütött...pedig alá volt dolgozva rendesen...aztán még1*-át kellett fujni...így már szép
én se fullig matricázottat akarok hanem full feketét,az nagyon állat van full fekete protis bőrruhám,csak 1 fekte csizma kéne hozzá,meg 1 fekete cross bukó és lehet tolni neki láttam 1 képetmahol 1 csávó tolja egy ien ktm el,csk az nem fekete,hanem ktm szinü és full fekete cuccba küldi,nagyon odabaszik
kisujszálásra jön vki? júli 5-8
Há Ed akkor te is sokat fogsz motorozni az idényben
Jól néz ki a gép de ez a sok vacak matrica totál tönkreteszi... egy tiszteletet parancsoló "prestige" géphez nem illik ilyen ciruszi megjelenés... mint valami kínai szar amit fel kell cicomázni hogy ránézzen valaki... (csak úgy mondtam a kínait) Sztem sokkal brutálabb lenne nélkülük... simán, feketében. Fejidomot feketére vissza, na az odabaszna... de így... pff
Jó bornak nem kell cégér... az a kis felirat mindent elárul, minek ez a sok ragacs...
(én is leszedném az enyémről de sztem már megszívta annyira a nap hogy nyoma maradna... természetesen nem én tettem rá) Na szal csak mondom hogy nyugodtan megveheted mert nekem nem tetszik
Amúgy WTF erre? megint estére indulunk be?
nah úgy néz ki, hogy nekem is van érdeklődő a vasra.....
ma meg kerestünk Loveimmel melót, motoros pizzafutárok leszünk elvileg.....
jah, és bocsi, hogy nem mentünk el a túrára, csak hát.....annyira ketté voltunk esve.....
nah de én megyek is
bye, jo8 all
széles utat!
Addig meg még egy vizsga holnap :D Cinkes lesz....
Aztán megyek Győrbe 6 hétre nyári gyakorlatra... Szóval egy darabig nem lesz felhőtlen motorozás... Pláne, hogy a 4 e -es szervíz is lassan esedékes.... De legalább van jogsim, vagy 5 napja :D
kisujszálásra jön vki? júli 5-8
csáó
Jól néz ki a gép de ez a sok vacak matrica totál tönkreteszi... egy tiszteletet parancsoló "prestige" géphez nem illik ilyen ciruszi megjelenés... mint valami kínai szar amit fel kell cicomázni hogy ránézzen valaki... (csak úgy mondtam a kínait) Sztem sokkal brutálabb lenne nélkülük... simán, feketében. Fejidomot feketére vissza, na az odabaszna... de így... pff
Jó bornak nem kell cégér... az a kis felirat mindent elárul, minek ez a sok ragacs...
(én is leszedném az enyémről de sztem már megszívta annyira a nap hogy nyoma maradna... természetesen nem én tettem rá) Na szal csak mondom hogy nyugodtan megveheted mert nekem nem tetszik
Amúgy WTF erre? megint estére indulunk be?
nah de télleg lépek, jo8
ma meg kerestünk Loveimmel melót, motoros pizzafutárok leszünk elvileg.....
jah, és bocsi, hogy nem mentünk el a túrára, csak hát.....annyira ketté voltunk esve.....
nah de én megyek is
bye, jo8 all
széles utat!
haljátok van 1 pár érdeklődő a motoromra 300ba