ink drz nem?
nekem a ktm ek texxenek.. pl az exc 525 sm, vagy husaberg 650.. hú az 1 isten gép..láttam menni egy oat, apám h az mit tud.. cross szettel volt,de a csávó odafárnott neki ott nem maratt semmi egybe..
Jaja még van... de nemsok mert itt sem nagyon fogy... sztem csak én veszem Kutas haverak is mondtam hogy tartalékoljon nekem Szóval itt is csak idő kérdése hogy mikor szűnik meg.
Huuu bakker , na ma adtam a Tuaregnek. Nem tudom mitől de jobban megy mint eddig. Simán kiforogja magát 6. ban is. mondjuk 10,5nél nem nagyon húztam tovább de addig mint a kisangyal... Szóval így olyan 130-140 ig húztam, lehet menne többet is de nem nyúzom ennyi is bőven elég. Most örülök. De azért jó volna már valami nagyobb
nálunk makón a legdrágább a benya a megyében.. tavaly amikor megnyilt a tesco egyből a legolcsobb volt Mo-n 220 ra lement 1 littyo 95 ös akárhol omv nél shell nél, most meg 310 körül van..
persze hogy füstöl,hát mit vársz egy 2t től? minden 2t ffüstöl,az tlenne a baj ha nem füstölne.. na mindenki ien nagy árakat mond,ak én menyi adjam el az enyémet?:) kitünö block,párezer km es dugó, arrow kipuff, komplett sm + cross szett, elég jó gumikkal...
Nah Elissa tippelj milyen motorral hasítottam egy karikát... na? na? Először tippelj majd utána elárulom... csak annyit mondok hogy neked nagyon bejönne...
Mizu erre? Na most jövök motorozásból, megpróbáltam kijárkálni a benyát hogy aztán feltöltsem szinültig, na a pirosban volt már és így beletöltöttem még 13,valahány litert... szóval az a 18 a reális a mienknek... mondjuk fizetni már nem volt olyan jó, 98 ast szoktam beletenni így 4100 körül fizettem... na de most egy darabig nem kell Nah megyek nézem a Fábryt majd jövök
nekem a ktm ek texxenek.. pl az exc 525 sm, vagy husaberg 650.. hú az 1 isten gép..láttam menni egy oat, apám h az mit tud.. cross szettel volt,de a csávó odafárnott neki ott nem maratt semmi egybe..
Huuu bakker , na ma adtam a Tuaregnek. Nem tudom mitől de jobban megy mint eddig. Simán kiforogja magát 6. ban is. mondjuk 10,5nél nem nagyon húztam tovább de addig mint a kisangyal... Szóval így olyan 130-140 ig húztam, lehet menne többet is de nem nyúzom ennyi is bőven elég. Most örülök. De azért jó volna már valami nagyobb
jövőre kéne vmi 4t,sok sok ccm el
Mizu erre? Na most jövök motorozásból, megpróbáltam kijárkálni a benyát hogy aztán feltöltsem szinültig, na a pirosban volt már és így beletöltöttem még 13,valahány litert... szóval az a 18 a reális a mienknek... mondjuk fizetni már nem volt olyan jó, 98 ast szoktam beletenni így 4100 körül fizettem... na de most egy darabig nem kell Nah megyek nézem a Fábryt majd jövök
de már nem tom mi lesz.....mindenki beszél mindent össze vissza....lehet hogy mégis motort veszek vmi jó nagyot, csak úgy bosszúból....