Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az se riasszon el,hopgy biciklizik,me már éve azt csinája megállás nélkül
maxi am eléggé elvagy veszve mostanába..mivan veled?
megy a talicska?
öööö, vagyogatok azért
csak egyéb gondok miatt nem jöttem
zsooc - de am msnen nyugodtan írhatsz, az, hogy nicns a gépnél ne riasszon el, mert mindig az van kitéve
nah szóval ha kérdés van csak írj
most lépek
bye,jo8 all
Széles utat!
Jah és köszi burnout
Na én nyomom ki a gépet, este sztem tanulás, majd alszok holnap azért jo éjt mindenkinek!
na mi ez a pusztulat?
én zsírzósprét használok, az nem fröcsköl nkem öze semmit... 1000ft ér vettem,400ml,befújtam most úgy ragad a lánc,cuppog a lánckeréken
nam ke kicserélem a powert am voltam ma is motorozni délután,nyomtam pár 1kereket az emberek nagyon néztek mi a szart csinálok
amúgy elvileg lehet venni szines lánc sprayt...
Nekem is kellene már valami normális mert ettől a habostól tiszta trutymó az egész motor....
Tuareg 125 néztem a hozzászólásaidat az egyik videónál és nagyon becsülöm mait írtál!Ezek szerint te is egy olyan ember vagy akinek nyak fölött nem csak az üres feje van!Emberek a motorozás többek között tényleg azért jó mert szabad vagy amikor motorozol és közvetlen kapcsolatban vagy a természetben!Száguldozni mindenki tud de igazából sok értelme nincs!Ha motoron ül az ember és nem megy olyan nagy tempóban akkor lehet nézelődni meg minden ha meg megy 200al akkor meg bármelyik pillanatban meghalhat és kárt okozhat másokban!
Szval Tuareg 125 tényleg igazad van és ritka az ilyen ember mint te!(szerencsére én ilyen vagyok )
Na csak ennyit akartam mondani!
Maxi msn : udini@freemail.hu
Mi érdekelne? nekem vannak bontva alkatrészeim. Keress meg és megbeszéljük. Elérésem adatlapomon
názz utána vhol biztos lehet kapni én nem is néztem,me ez a lánc úgy lett,h megláttam és ak nekematták am sztem csak pirosba van, vörögbe nem hinném.. ha jól tom a pálycrossokra csinálják ezt a szines láncot alapból, enyém 1 ktm en volt, piros a hondára, zöld kawára,mást én nem nem láttam,de lehet h van...
sziasztok nem tudtok budapest környeken bontot ahol kapok a tuaregemhez cuccost
Sziasztok!
Nem tudjátok maxidj MSN címét? Kérdezni akarok tőle valami, de mostanában nem szokott írni a fórumba.
Én próbáltam Repsolt, Castrolt, Essot mind nagyon jó, csak nem az AF-1 ee, mert tiszta trutyi tőle a lengővilla :D Arra profi Dry Lube való!
Meg próbáltam ilyen MCax nevűt, meg még 1-2 vacakot, de vackok!
üdv Phisoo pajti
Én úgy hallottam, hogy elég jó a Repsol is, bár én Castrolt használok, az nagyon jó.
Trakee, kösz
Elissa, a pénztárcámnak megérte, csak a minőségére vagyok kíváncsi, gondoltam megkérdem hogy mi a tapasztalatotok erről a spéről
Mi ez a kihaltság? Mindenki nyúzza gépet? Itt nincs valami rózsás idő , az előbb volt egy kis viharocska is de azóta semmi... de a nap sem süt... legalább nincs olyan bolond meleg... Szinte már percre pontosan jön a vihar , tegnap is volt meg mostanában még pár.
Tanulnom kellene mert holnap ZH 2 is... na majd jövök
Azóta csak sámsonoztam... azzal sokat... De mondom kiszakadta bléokkja :D Bár már kész :D Pénteken szerintem megyek :D
Simmán jó! Amúgy www.olajbolt.hu én ide megyek majd castrolért... 1800 Ft :D
2hete...uhh ...ki sem bírnám...
azt a te pénztárcádnak kell tudni h megérte e
sziasztok, 600 ft-ért megérte megvenni ezt a láncsprét? (bezár a bolt és leározások vannak)
Jogsi végülis megvan, hol,nap mehetnék a papírokért, aztán okmányiroda, de csak pénteken tudok.. Addig meg nem merek menni a GT-vel, mert rajzanaka rendőrök, és mostmár nem kéne, hogy eltiltsanak... Így csütörtökön 2 hete, hogy nem mentem vele :( HJa, meg nem is vagyok éppen otthon, talán hétvégén azzal a papírral, amit az okmányirodába adnak, megyek már vele....
amúgy miújság a jogsival? megvan már? GT hasít?