jah értem már hogy mondod... na nekem nem így említették de ezzel is van esélye hogy kicsavarodik... mind1 majd ha találok valami frankó rögzítőt akkor teszek rá... addig marad így vagy dobok rá még 1 anyát ami ami +kontraanya fogó kontraanya így akartam mert az a tuti ha túl van biztosítva csak fater mondta hogy hülyeség de én többet nem hallgatok rá...
De én nem hegesztettem bele a szárat, csak az alátétet a csúőszkára! A szár ugyan úgy kiszedhető most is!Amúgy enkem is volt felső rszér törés, és volt, hogy lelazult, kcisvarodott, és dugócsere...
elég ideges volt a csávókám,meg elég nagy is ,szval ink mentünk el am rohatt hangos a motor többen is monták már
őő, nemigazán tok ien láncot,mer ezt én úgy kaptam a csávótó ahonnan a motor is van..voltam nálla,ot volt felakasztva a falra,kérdeztem ezé mit kérsz? monya vigyed ott van aztán igy jutottam hozzá de amúgy rk lánc, szval ha keresel ak Rk ba keresd.. monyuk úgy hallottam,hogy chain nevü cég is csinál szinest,de az rk biztos me nekem is az van
Hát igen szokták hegeszteni is és ajánlották is hogy az a tuti csak akkor egy ilyen szártörésnél (ami igaz elég ritka) bajban lennél.... mivel azt már csak roncsolásssal szeded szét ... egy rugós alátéttel még jobban rá lehet feszíteni, de sztem eléggé meghúztam most és nem lesz vele baj...
hihi felköltötted a kamionos bácsit ...hát nem csoda h megsasolják a vasadat.... jah fire- figyuzz már esetleg ien láncot bordoba nem tudsz szerezni, csak érdeklődöm ...
nah a power szárának hosszmérettűrése elég nagy mivel van neki hely bőven... az a hossz amit be tudsz tekerni a szeleptestbe az adott... amire jön az alátét meg az anya... az alátét a szeleptesten fekszik fel így a szár hosszához nincs köze... a csavar meg ellenanyás biztosítást nyújt. Amúgy végül kis akkus fúróval kellett megszenvednem de sikerült, igaz nem a legszebb de működik...
Mentem is csucsukálni ... jo8 hétvégén Csanyik
voltunk ma mocizni,megáltunk a tesconál ,haverom vett pár dologot.. en voltunk,szimós haverom kinn amratt a motoroknál me nem akart bejönni.. monja addig ráül az etx re,h úgy tünjön mintha az övé lenne modnom jóvan..jövünk ki má ott áll 1 cávó és kérdezdeti.aztán monya neki haverom,h itt a tulaj monta,h nagyon király a moci meg midnen meg a városba is ahogy mek megnézik a motort úgyláccik megérte a sok beleölt óra.. ja meg a tesco parkolóba döntögettem párat meg 1kerekeztem,és vmi kamionost felébresztettem,elég ideges volt és ordibált,ink elhúztunk a picsába
hát igen,de lx arra hondolt,ha az a szár hosszabb, ,akk a power beljebb áll ,mint eredetileg és akkor érhet bele... mer tuareg 125 nek eltört a power szára és csináltatott ujat..
Én ezt nem értem hogy ér bele a power a dugóba. Az enyémbe(elektronikus) ahol csatlakozik a nyelvhez a bowden ott van egy 6-os anya és az sose fogja hagyni hogy a nyelv bele érjen?!
Nem mi - csak Ő . Énnekem ennyi részem van az akcióból. Megkérdeztem, segíthettem - ennyi.
Én már csak ilyen vagyok.
őő, nemigazán tok ien láncot,mer ezt én úgy kaptam a csávótó ahonnan a motor is van..voltam nálla,ot volt felakasztva a falra,kérdeztem ezé mit kérsz? monya vigyed ott van aztán igy jutottam hozzá de amúgy rk lánc, szval ha keresel ak Rk ba keresd.. monyuk úgy hallottam,hogy chain nevü cég is csinál szinest,de az rk biztos me nekem is az van
Fire - Köszi jövök neked egy sörrel . Csakhogy azt nem írtad hogy ez melyik az öreg fószer vagy a másik. Mégegyszer köszi.
Mentem is csucsukálni ... jo8 hétvégén Csanyik
lestyan béla :06204134867