jajjjdefaszaaa már rég ültem motoron... mármint ami ment is huuu de jó volt menni már egy karikát ... Nyit a power mint a kisangyal talán még érezhetőbben mint eddig... lehet nem volt totál tiszta de mostmár fasza minden már csak a féket kell majd tisztogatni rendeszeresen hogy kiszedjem belőle a retket lassacskán vagy ha nem akkor új betétek azt kész...
Jah még valami ma láttam hogy hétvégén lesz valami összeröffenés a csanyikban... Maxi? Loveim? Domi? Bárkimás? he? he? Nah oda menni kéne mármint ha csak nem adódik valami égbekiáltó probléma akkor megyek
képzeljétek mek ma 1 kört a mocival, hazaérek érzem ne akar pörögni ,meg minden, leáll,rugom nem indul.. rogdalom tovább ,beindul ak se pörög csak szaggat ,leáll.. na mondom mi a lószar van ezzel... nézem tankot,lötyögtetem,azz csak lötyögtetném ha lenne mit a tankba leveszem benzincsövet,és kicsöppen 1 blockra 1 csepp benzin és ennyi ja mondom ez itt a baj 8literes foygasztás az mien?
hogy dicséri a saját munkáját vagyis a fdaterjáét. am téleg jó lett,tudom h ott van még nállatok, de má külditek nem? am sztem vmit a garázsba tunnigol cit,szval mek minyá megnézem
Jah még valami ma láttam hogy hétvégén lesz valami összeröffenés a csanyikban... Maxi? Loveim? Domi? Bárkimás? he? he? Nah oda menni kéne mármint ha csak nem adódik valami égbekiáltó probléma akkor megyek
Nem tudjátok, hogy hol lehet kapni dugót ETX50-hez? Italmondót próbáltam már.