Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na asszem jo8 mégyszer
menni vaze... há mit tudna... csak egy próbakört mentem itt a városban... meg amúgysem vagyok az a power fölött állandóan tipus...
na ak müxik a gép.. mit tud igy powerrel?
jah amúgy meg jo8
jajjjdefaszaaa már rég ültem motoron... mármint ami ment is huuu de jó volt menni már egy karikát ... Nyit a power mint a kisangyal talán még érezhetőbben mint eddig... lehet nem volt totál tiszta de mostmár fasza minden már csak a féket kell majd tisztogatni rendeszeresen hogy kiszedjem belőle a retket lassacskán vagy ha nem akkor új betétek azt kész...
Jah még valami ma láttam hogy hétvégén lesz valami összeröffenés a csanyikban... Maxi? Loveim? Domi? Bárkimás? he? he? Nah oda menni kéne mármint ha csak nem adódik valami égbekiáltó probléma akkor megyek
Baszki, nálatok is szarozik az oldal? Már kommenteltem kettőt is, és egyiket sem adta be... Hol bejön hol nem... Amúgy jóéjt Ed pajti
jó8 mindenkinek sziasztok
az még istenes enyém hosszútávon evett meg 8 at ha csapattam neki 10
ja,megy mint a szar, de 8at beverte.. jó monyukcsaptam neki azé eléggé
jókor
agysten, fire az azt jelenti hogy jó a mocc
jááá össszeraktam... és be is indult szóval nagy gond nem lehet megyek is mindjárt egy tesztkört majd jövök
képzeljétek mek ma 1 kört a mocival, hazaérek érzem ne akar pörögni ,meg minden, leáll,rugom nem indul.. rogdalom tovább ,beindul ak se pörög csak szaggat ,leáll.. na mondom mi a lószar van ezzel... nézem tankot,lötyögtetem,azz csak lötyögtetném ha lenne mit a tankba leveszem benzincsövet,és kicsöppen 1 blockra 1 csepp benzin és ennyi ja mondom ez itt a baj 8literes foygasztás az mien?
nekem az első teccik
Király mind2!
Tőlem nektek h feldobjam a topicot
mi ez a kihaltság? itt volt 1 kis eső de má megin süt a nap tiszta hülye az idő mostanába
nya hazértem tettem egy karikát...tyűűűű de jó volt
aha
kérdezd meg pinkmotors-t www.pinkmotors.hu itt van telszám
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol lehet kapni dugót ETX50-hez? Italmondót próbáltam már.
jah ma elvileg.
hogy dicséri a saját munkáját vagyis a fdaterjáét. am téleg jó lett,tudom h ott van még nállatok, de má külditek nem? am sztem vmit a garázsba tunnigol cit,szval mek minyá megnézem
há nem montad,h ak kel la szám má rég megattam volna.. most perpill nincs itt a tel ,de maj nemsoká leirom a számot