Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még hiába mész itt van a műhelybe
fain
fain lett,nah mek átmegyek hozzád 5perc és ott vok
köcce... hát,én sm szettel nem crossozok am itt süt a nap és rohatt meleg van mek füvetnyirni
Szeva Ed pajti!
hali
Sok sikert a rutinhoz
Kál környékén? én nem hallottam semmit....mi volt már? JO itthon sem voltam 7végén...
Jah amugy csináltattam a simsonra tárcsát , mint láttyátok a tuaregemröl való
Sziasztok! Nemsoká indulok csabára , rutinvizsgára Hátha megbukok , drukkoljatok
Fire - esetleg meg tudnád adni a telszámokat. A srác már tiszta ideg . Az esti kép naggggyyyon ott van .
Szia iceice !
Mi van veled ? Régen láttunk - csak nem melózol ?
Csövi all!
Fire - Király lett a gép. Remélem már nem ilyen tiszta. Itt faxán esik ugyhogy délután irány crossingolni. Ha már bálázni nem tudunk.

B@ssza meg. Valamelyikünk megint "elment" Kál környékén . Sz@r kedvem lett. Crossing asszem törölve... Nyugodj Békében kolléga
Na hi láttam volt egy kis összezördülés, de én is csak azt tudom mondani hogy rx tankja nem fog simán rámenni télleg más a váz geometriája, dehát te tudod mit akarsz csinálni sok sikert hozzá.
Neked is! Meg mindenkinek!
Reggelt...
én még nem,me heti hetes van csak msot reklám
én is lépek jo8
de hamar elmentetek ha hali ak nektek
csak az enyim most sm korszakát éli..feltettem 1-2 képet bikepicsre,me nemnagyon láttak ott se sztem még etx ből supermotot
Egyszerre Na jó8 neked is!
Jaja, asszem én is lépek! Bye all!
k vegyél is.. én is hallottam 1 -2 emebrtől,h hát igen ez a piros agy króm küllő fekete felni kurvajól néz ki má ő is régóta tervezi.hát mondom én nem csak tervezem én elterveztem és megcsináltam
nya jo éjt...by
Csak vicceltem Igazad van nekem is a te motorodon tetszett meg. Hát más az ha látja is az ember, főleg, hogy ugyanolyan motorunk van