Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erről beszélek... ami igényesen és átgondoltan , tervezetten át van alakítva az karaj... de amit sokszor hirtelen felindulásból "jóazúgy" felszólalással csinálnak na az a kókányolás... ami mögött nemigazán van műszaki érték...
Tuareg: én azt akartam ezzel mondani, hogy ha egy tartó módosítást kókánynak tartotok, akkor nyugodtan tartsátok kókánynak a sm szett első féknyereg felfogatást is!
sztem az átalakítás meg a kókányolás az 2 dolog ... az egyiket ésszel csinálják a másikat észnélkül...
na bevágom ezt a sütit aztán hozzászólok mindjárt
Csak egy kis észrevétel, nem kötekedésként írom! Ha az egyéb átalakításokra, mint például egy felfogatás áthelyezésére rámondjátok, hogy kókány munka, akkor lényegében az sm átalakításokra is rá lehet mondani, mert nem egyezik a gyárival, és módosítás szükséges...
Nagyon raj, nekem is kell felnicsík
Amúgy meg elég lesz a balhéból, mindenki motorozzon avval, ami neki tetszik. Ha xlzx-nek az RX jön be, motorozzon azzal, Ed meg nyomuljon a Rallyval. És én hülye? xlzx, ezért duplán foglak odaverni Amúgy nekem nincs senkivel és semmilyen motorral bajom, az RX sem rossz motor, csak nem szeretem, mikor valaki sok fáradalmas munka után felteszi ide a motorját, hogy nézze meg mindenki, erre neked meg az első mondatod, hogy leoltod a gumikat. Ki lehet fejezni a nem tetszésedet máshogy is, például nem raksz utnána egy ilyen smileyt, és mindjárt csak egy szimpla kérdésnek fog minősülni a mondatod, és nem fog úgy tűnni, hogy leoltod, meg még ki is röhögöd. Részemről ennyi, szeretném, ha továbbra is kellemes hangulat lenne itt a Tuareg topicban, ha pedig bajotok van egymással ott az msn, vagy személyesen...
Én is akartam tuareget. De nem találtam olyat ami megfelelt. nekem 350 es kéne ami nem haladja meg a 25 kw-t és lehet A-korl al vezetni. Ja. És még rendszám is van rajta.
Ugyanaz van nálam is, hely van csak érintkező nincs
netről rendeltem..vateráról.. 1000ft volt összesen anyi tmegért sztem,nagyon feldobja a motort
fire ez ottvan a toppon, figyu enyémre mennyiért tudnál szrválni felnicsíkot? 21 -17 vmi fényvisszaverős lkéne
itt egy esti kép,oan mintha izzana a felnim
amugy ki mondta hogy rx-et akarok belőle csinálni? egyszer megfordult a fejemben, és rákérdeztem aztán a poén kedvéért átraktuk az idomokat és huu jó lett , de ha akartam volna venni már rég vettem volna, szal erről ennyit, meg ne szarozd a tuaregeket inkább menyjetek az rx forumba de minnél hamarabb
LOL
am sztem se kell rx et csinálni a tuaregből, a tuaareg az tuareg... nekem pl soha se fordult meg a fejembe,h mást csináljak belőle.. am régeben téleg volt egy tuareg rally,amin rx idomok voltak, ien fekete volt,neten árulták ősz körül, oan 160körül.. arra rávolt rakva az rx idom, nemtom hogy ,lehet át tunnigoltk kiccsit a vázat vagy nemtom,én nem is foglalkozok ien szervátültetéssel
nah jó lesz már, nem kell ide a balhé
am meg a tuareg sztem jó motor
nah ennyi
lépek, széles utat!
De tényleg kúrvára kíváncsi lennék arra, ha ennyire RXet akarsz csinálni csóri tuaregből, akkor miért nem azt vettél? Jaaaa annyit nem adott apuci... Hát ez szörnyű... LAMAS
még utoljára....amúgy ha annyira passzol az rx tank,idomok ülés stb miért nem vettél idomokat? eddig azért sírtál mint egy ovodás kislány....lehet hogy csak kamuzol? óóó te szegény baba.
és most ezen nevettél? az derék, jó humorod lehet,lányoknak biztos bejön mármint ha valamelyik rád mer nézni,pici maffiozó,kapásból 5 év börtön,nem vagy szánalmas,ááá dehogy. na pá
Akkor a spanodé tuti kókány RX... Vegyétek le egy normális RXről (de sztem XLZXet mostmár hagyd ki a számításból ) a tankot, ne kívülről méricskélj, aztán kérj bocsánatot tőle... ennyi... hagyjad már magad kiscsávó... Amúgy akkor mia f*szért nem RXet vettél ha az tetszik? Hüm?
na ilyen "emberen" nem idegesítem fel magam, tutod mit? menny be a wc -be dugd bele a fejed és huzd rá a vizet , csáááá
mi az hogy paraszt? gondolkozz el h te miket mondtál aztán parasztozz, meg hogy miket csinálsz XD
nem vagyok kiakadva,csak még gépelni sem tudsz,nem tudom miért nem tudod átolvasni azt amit leírtál,fárasztó mi? nem tanították eleget 2.osztályban gondolom.
hát te télleg hülye vagy,még olvasni sem tudsz?
bocs rosszul olvastam ,de ne a nickeken legyél már kiakadva hanem a hülyeségeden
nem mindegy hogy írom le xlzx vagy zlzx amugy te meg psihot rd le rendesen
amperkodik kééész ez már tényleg ilyen "falusi böszéd,jó párasztaossan",így beszéltek mi? Phisoo az hülye ,vele úgy is meg van beszélve egy talink legalább a nickemet írd le normálisan ha már másra nem vagy képes.