Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én már régota akarok...
nem azé mondom felőlem vegyetek há nem cssak nekem van ienem,csak most az én mocimon látja midnenki és sokan kedvet kapnak hozzá am téleg sokat dob a motoron,nekem 1300ft ba volt postával 1ütt az egész, anyit simán megér, me tök jól néz ki.. am ahogy mociztam a városba mutaogatott mindenki,h túráztassam,meg amikor megáltunk vmi rendezvényen,jöttek oda nézni a mocit,meg odajött 1 ripoerter csávó,h ner mennyek má el mutassam be a motort...
én meg motoroztam, voltam mindenfele... nagyon megy most a talicska,csak rövid a váltósor,egyből kipörgi magát 6.ba is, max 130at tud.. de 100rohattul megy, jön kerékre, kapar meg minden ja és fogyaszt is eléggé
Áhh, nekem előbb a hengert kéne fúratnom, meg új dugót vennem, de ez már augusztus előtt nem fog menni... Ebben a hónapban is alig melóztam, lóvém se lesz, ami meg lesz azt adhatom is oda másoknak adósság gyanánt... Nem tudom, miért szívat engem ez a 2007-es év...
Nem akartál, de neked meg lesz
én nem is akartam
Akkor nekem mégse kell...
mindenki az én motorom láttán akar felnicsikot vennni? it szarvason má páran monták,h mien jó nekik is kéne meg a fekete felni piros agy is teccik a népnek,monyák ők is megcsinálják..
N1! Igaz!
hát ez non király most már tuti veszek én is csíkot
ezzel most nagyon egyet kell h értsek...de azért kifejtem a véleményem : szoval hogy mi a fene van veletek...legyetek már eszeteknél, kezditek egymás nyuzását, meg csesztetését mint az autosok....nya köszönöm én ebből nem kérek! Ébresztő mi motorosok vagyunk!És segítsük egymást...persze mindenkinek van egyéni véleménye...visszaolvastam sztem xlzx-nem baj ha ide jár én örülök...f*sza a gépe...sztem ő sem sértésnek szánta a fire gumiára a megjegyzést...vagyis én ezt szűrtem le...Ed ...te meg non kikeltél magadbol...nem tudom mit kell itt f*kázni egymást!...Had ne mondjam h mit gondolok... Komolyan mondom....kapjatok már a fejetekhez és viselkedjetek emberhez méltóan!Sztem fire is sok munkát időt pénzt fektetett bele a gépbe, xlzx is-és sokan mások is.....és meg is látszik az eredmény, mindenki a pénztárcájához mérten!Nehogy már itt is elkezdődjön a dili...egymás furása...amugy meg igaza van Tuareg125-nek ha bajotok van egymással...akkor intézzétek el más modon...!Ebben a topicban barátságos légkör uralkodik és TUAREG 4EVER ...persze mindenkit szeretettel fogadunk más moccokal is..szoval én bírom h a pegasosok, rxesek vagy bárki megossza velünk a tapasztalatait Ugyh Béke...
most büszke lehetsz magadra.
Szegény
mi ez a majomkodás már bocsi ami itt folyik?bakker motorosok vagytok....ne kezdéjek már...
hát monjuk erre nem lennék büszke...
ma találtam egy erdei siklót, mint utólag kiderült 10 000 ft-ot ér én meg felszúrtam meg agyonütöttem egy lapáttal ,innen tom hogy micsoda
"jövő héten már motorozol" -mondta a szerelőm
fél évet mentem vele és januárba ált be azota szerelőnél van, "nem ér rá" pedig már minden alkatrész megvan 1 hónapja, de tegnap elkezdte összerakni ,csapágyakat szimeringeket főtengelyt belenyomta már csak 1 tömités hiányzik és aztán össze lesz nyomva aztán már nem nagy ügy belerakni
jah meg én is, pl a rejtett gyujtáskapcsolom is észel van megcsinálva, vágtam egy lemezt ami a tank alatti csöre van felfogatva és rá van rakva a gy kapcs, olyan mintha gyári lenne , nagyon fasza,
Nah amúgy semmi értelme itt veszekedni meg egymást buzerálni... mindenki saját igényessége, elvárásai és lehetőségeihez igazítja a motorja karbantartását, csinosítását... Lehet sok pénzből is sz@rt csinálni meg kevésből is jót...
A vázat tekintve én is néztem hogy az elrendezés szinte teljesen ugyanaz, viszont a geometria az más... lehet nem sokkal (sőt biztos mert így éri meg gyártani) de akkor is...
Szerintem az RX-esek Pegasosok is írhatnak ide nyugodtan mivel szinte ugyanaz a motor van a lábuk között... Szóval nem baszogatni kell egymást hanem segíteni... Akinek jobb van az nem dörgölje más orra alá , akinek meg nincs vagy nem tud pontosan valamit az halgasson meg olyat aki ért hozzá és vagy elfogadja vagy nem de ezen nem kell vitázni... Csak legyen már nyugalom...
Nah további jó SM-zást, motorösszerakást és még sorolhatnám hogy mit...

Ed csak egy kérdés: mennyit mentél a motoroddal eddig míg be nem állt és mikor lesz kb kész?
Evvel én is egyetértek!
igazán köszönöm
ez így igaz