Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallod, szerintem az a gond, hogy az akura csak egy szálnak kellene rámennie és a másik szálnak kellene adnia a feszültséget a motor többi részének. Nekem is ugyanez volt a bajom. Miutan ezt átkötöttem minden jó lett.
Szép jó reggelt kívánok motoros társak.
Nemhiszem, hogy a töltés visszajelző lenne mert ugyan olyan áramot mértem rajta mint a másik töltés szálon.És amúgy nekem a fesszabra csak 3 szál van rádugva, és ez szabadon fityeg.
kajakra az enyémen sincs ott az érinkező de megvan a hely!
Van bizony, az nincs bekötve, mivel a fesszabon az 5. helyen nincs érintkező, pedig az lenne a töltésvisszajelző
szal jól mér...nincs vele semmi gond csak 120 felett nehezen veszi a lapot,nem mindig frissíti magát,hanem ugyanott marad..túl gyors vagyok
nem csak kerékméretet,a gumi is bele van kalkulálva,+- 40m/1 km
és a bicikli kilometeróran állítottal kerékméretet?
kipörögnek ezek mindent! a 123as még jobban is főleg hogy nekem egy arrow rezó virít rajta
majd lesz az is,csak még járatós és így nem húzom powerre amúgy meg csak bicikli km óra van,mondjuk mégr 200ig,de anno honda civiccel és opel astrával lett mérve
haat gyári rx el 97 essel már mentem én is 140 el, csak azt nem tom, hogy akkor nagy áttételt ki tud e pörögni a motor... De ha csinálnál egy felvételt rólla szerintem nem lenne többet téma ez a végsebesség..Meg különbenis tiszta hülyeség hogy itt szidjatok egymást..
gyári áttétel az 13/49 azzal 130-135t ment...
15/43,majdnem mint az mxeken....
Neked amúgy más benne az áttétel?
szerintem a tied többet szar mint az enyém te papírpöcs de itt be is fejeztem,tudatlan balfaszokkal nem vitázom,aki azt nem képes megérteni hogy a 2 motor váza nem ugyanaz.
amúgy meg haveré is megy 150-160 körül,övé is most kapott új dugót....
Neked van olyan hogy töltés visszajelző lámpa?
nem fikázás volt,csak megkérdeztem a gumit....140et ment szar beállításokkal és most meg lesz a 150-160 új dugóval. de hát hiába te nem értesz ehhez,pancser vagy. Mi is voltunk sarazni egy picit
na süppettem én is, maj teszek fel oan képet ahol este van lefényképezve a mocc,világitanak a felnicsikok,nagyon zsir am rohattul megy most a gép,kerekeztem vele,2esbe belekuplungolok egyből fennvan keréken
hát most nem kell dagonya
1 szezon? 1 hét inkább... am faszán füstöl,kipróbáltam az este lesz maj fasza gumim hátul nemsoká...
hát igen csak itt okoskodik, és mellékesen jegyzem meg hogy az én motorom nem 600ezerbe van mint az övé, hanem igy sm szettel is kb 170ezerbe és ez nincs örökké szervizbe,me nem 1 leölt szart vettem,hanem 1 jó motort...
az én moccom a háttér?
nem
lesz maj szélesebb,csak kaptam ingyen aztán felrraktam,kezdésnek jó az
már amikor megvettem akk is sportlégszűrő volt rajta
köszi,am nem lesz másdik fejidom,és a faridomot is hagyom igy...