erről ennyit,de zlzx nem veszed észre magad h már mindenki unja h amperkodsz itt az rx eddel, sztem olvassál vissza pár oldalon keresztül, vagy nem akarsz az ilyenekről tudomást venni?
csinálj motort nyugodtan,szólj ha kész van! én nem azért motorozom h "menőzzek" vele ahogy te mondanád. tudod szenvedélynek hívják,meg esetleg hobbinak vagy talán sportnak. Az hogy neked nem tetszik nem jelent semmit,sokaknak tetszik...haverodnak akkor valami KÓKÁNYOLT rx-e lehet,de szerintem csak kamuzol,mert nem vagy képes megérteni amit többen is mondunk... óóó kis paraszt gyerek még a számítógéphez is ért tud 1 parancsot te anyukádnak kellenne magyarázni inkább sok mindent hogy hova kellene elmenned...
nem tom mire vagy ilyen kemény, 600 ezerből ilyan motort csinálok neked hogy elbujsz a sárgaföld alá... nem egy 125 öset... ami ráadásul nem is néz ki jol, és a dolgok elöl nem bújok el mivel ez így van havernak rx jét összehasonlítottuk az én rallymmal és ugyan az szoval hiába probálsz okoskodni nem fog menni, mondom Alt+F4 vagy vissza az RX fórumra, mert sztem itt senki sem kiváncsi a bunkoságodra, anyukádnak magyarázhatod nekem nem
Mit nem lehet azon megérteni, hogy a 2 váz nem egyforma? Nekem 50es RX meg Tuareg van és még azon is különbözik... A váz kinézete lehet ua de hiába mikor a tank felfogatás más... egyik előrébb van, másik hátrébb... De tudodmit... Hajrá vegyél egy RX tankot, próbáldd rá (úgyse lesz jó) aztán pedig flex és hegesztőtrafó hajrá... Érts már a szóbol csávó... halgass az okosabbra (XLZX) és fogdd be... vagy tényekkel bizonyítsd az igazad... Gyuri rápróbálta és nem jó... mit nem értesz ezen?
azokra értettem akik kókányolnak,nem értenek a motorokhoz és a fejükbe vannak rögződve hülye elképzelések,hogy ami nem arra való az bizony rávaló,szóval itt ott hegesszünk át/ rá egy fület stb stb...
a másik meg hozzád képest nem hiszem hogy szaros vagyok,te is 17 vagy meg én is de ha bármiféle értelmiségi problémád van nyugodtan keress fel 1 szakorvost!( amúgy meg nem én megyek el motorkiállításra fényképezkedni a csajokkal erre büszke lehetsz )
nem apuci pénze,ha nem tudod ilyet ne írj,minden kis csicska ezzel jön hogy apuci pénze,tudod megdolgoztam érte,de ez mellékes,semmi közöd hozzá. a két váz nem ugyanaz,Petivel(iceice) is megnéztük...A rezók is teljesen mások,van ami akksi fölött,alatt megy,a felfogatások is más helyen vannak mivel KÜLÖNBÖZIK a 2 váz.az más kérdés hogy rámegy e vagy sem,csak én kókányolok mint ti parasztok. szerintem kipróbálnád és ilyenre akarnád csinálni a tuaregedet,szóval ennyit arról h csotrogány.
Na idefigyelj te kis szaros, mi a fenét képzelsz magadrol hogy csak ugy sértegeted a másikat? amugy meg te vagy egy nagy balfasz, mert a két váz ugyan az sehol semmi változás, meg okoskodsz hogy más a telos is, hát elárulom neked hogy ugyanakkora, ja és a kipuffok... te szerinted az rx kipufja nem megy rá a rallyra meg forditva sem, hát akkor nézz meg pár hirdetást an eten ha annyira anyaföld vagy hogy nem fogod fel mind a kettőt lehet varriálni akárhogy, szóval itt fejezd be a pályafutásod szerintem, és akkor még én nem értek a motorokhoz...amugy meg mi a faszt keresel itt a tuareg forumon? szaros RX-eddel? takarodj innen a píííbe kis köcsög ugatsz baszki és még csak apuci pénze áll mögötted .... ilyen ember vagy ... szal menj inne a francba az rx-eddel, feszítesz itt mindenkinek és közbe meg egy csotrogány
am nekem oan 130körül mehet,ha lebújok ha nem, me rövid a váltó,és 6,ba kiforogja magát annyira,hj má elfogyik az erő benne...de nem nagyon érdekel,nem speed moci ez,bőven elég ennek ekkora sebessség,amire kell arra jó.. kerékre jön mint a szar 2.esbe, gyorsul mint állat... fém fékcsövet kell maj még szerezni rá,meg új felső fékmunkahengert,me levan halva a fék eléggé, stopie hatás nemnagyon akad a gépbe
Tehat mikor megvettem a mocit nekem nem is volt ott a 4. vezeték, én átnéztem az egész villamos rendszerét és magamnak behúztam oda mégegy vezeték a kapcsolási rajz alapján. Azt mondtad hogy az akuumlátoron két vezeték van igaz? Milyen színű a két vezeték?
Akkor ugyan az mint nekem nekem a negyedik ami nincsen használatban az egy fekete zöld és a két sárga meg a piros között üres.Neked a nem gyári szál fel van "dugva"?
Jaja csak nem értem azt az egy szálat.És baromira bosszant.Amúgy nekem is van töltésvisszajelzőm persze nem működik.Még azt had kérdezzem meg neked milyen szinü szálak mennek a fesszabra és melyik hova?