Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szabin leszek akkor szabi?
jaja kivesz téged és jön talira.. kibérel szabi te jösz kisujra?
engem ?
szabit nem tucc kivenni? haverom má msot kivette a szabit.. előre,h tuti tudjunk menni
jaja melo ...
csak 1 nap? mérnem az egsézre? vagy dolgozol? mi megyünk át má csüt délután.. és vasárnapig ot leszünk
max 1napra mennék...és sztem az a szombat...de még passz...
köszi szépen.. gyere el mindenkép ha tudsz, ganatálom hogy nem fogod megbánni...
hol az egyik hátso irányjelződ?annak lett annyi?
gyer emindenképp,mondom az év legnagyobb bulija lesz.. rohattjó koncertek,4napos fürdőbelépő,ajőándék póló.. mind ez 3.5 k ér.. sztem elég korrekt a griff mc... jó kis moci klubb,1ikhaverom jóba van velük nagyon... érdemes eljönni,nem bánod meg az tuti
nem tudom még lehet megyek...elég jonak tűnik a program...fire amugy iszonyat jo lett a felni ...
http://bikepics.com/aprilia/rx... új képek,sasoljátok
De lehet elmegyek motor nélkül, legalább ott leszek
Kár bizony, már előre látom, hogy idén se túl sokat fogok motorozni...
fire: eddig jó!
kisúj 5-8 ig hihetetlen nagy buli! az év legnagyobb bulija,kötelező menni,és 1000% h ott leszek! elissa jösz te is mer ak talizunk
www.griffmc.hu itt vannak a programok, 1 kurvajó fürdőbe lesz az egész...
ja a képek pil csak feltöltöm
ja maj este aodk számot,most mek viszem centiroztatni a felniket
sikerült öszefűzni,minyá mutatok 1*2 képet
jajj de kár
Amúgy én mennék szívesen, dehát még mindig no mocc....
Jajjj, ne is idegesíts a Kisújszállással... Oda kaptunk most egy csomó melót, kb 2 hónapig folyamatosan lent kéne lenni melózni... De én nem megyek Inkább nézek másik melót
estét ! fire feladtam a láncot
Tuareg125- meg mindenki....nix kedvetek jönni majd juli 4-8-ig állítólag Kisujszálláson vmi moccos tali lex?
Sziasztok Tuaregesek!
Fire - Megadnád a telszámot amin lehet veled v vmelyik etz-ssel beszélni. A csávó azt mondta h így látatlanban mindkettő eséllyes de azért szeretne beszélni a gazdáikkal és megnézni a gépeket. Köszi