Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi kell hozzá? Amúgy Mitogeri, bár lehet, hogy ő ilyennel nem foglalkozik, de hátha, vagy a Troják Zoltán.
Mindenesetre előbb keresd Gerit!
najó! majd még benézek! megyek, festem a gépet!
!SEGICCSSÉG!
Ice Engem érdekelne! Szólj ha még aktuális! Köszi
sziasztok.
újvagyok, most vettem egy roncs 80-as Tuareget, szeretném felújítani! Bontót, vagy aprilia szervízt, márka kereskedőt keresek? Tudtok segíteni?
Csak tudod, ha ennyire értesz hozzá, akkor nézted volna meg, mivel a vázon ott van a beállítási tmutató... És egy enduronál ez kb egy legugolást jelent...
Fire küldtem neked mailt.
Sziasztok!
azthiszem 270körül adja,mondjuk ha az enyém lenne és így meg csináltam volona és se adnám el!
dehát őtudja!
na megyek suliba!csácsá
ak mozgalmas hétvégéd volt én tegnap este 6kor megfüröttem,mondom ledúlük 1 kicsit aludni.. hát igen,most keltem föl
menyit kér érte? ed te meg hülye vagy,h beleölsz kurvasok pénzt,amikor végre jó lenne,eladod.. úgyse kapsz annyit érte amennyit beleöltél,buksz 1 csomót rajta...én a helyedbe tuti használnám,ha má megvan csinálva
phisoo val midnig iet jáccunk de jól elvagyunk vele
anyád én hetero vok veled ellentétbe,szval hiába reméknyettél, ezt nem fog öszejönni
Hát ez jó 7vége volt... Tegnap gatyáig áztam ma meg szanaszét égett a bőröm, szóval buli jah és közben le meg felpakoltam kb 2-300 korlátot... jól esett...
Hu tegnap annyit estek a triatlonisták jáááá... esett, nedves volt az út, körforgalomban 3/4ed kör (balra forduló) és kifelé is lejt egy kicsit, mi meg aztán ordítozhattunk hogy LASSSÍÍÍÍTS CSÚÚSZÍÍÍK nem hallgattak ránk aztán BÁMM... hát ha 30an nem estek el összesen akkor 1 sem... Nah megyek mert álmos vagyok... tegnap buli volt reggel meg meló szal 2és fél óra sikeredett alvásra...
Nah majd írok .... jo8
Köszi szépen!
csácsá!joéjt!
na megyek jó8 szevasztok
asszem odabaszot1 ! 10-ből 9
na mien képeket küldtem?jo csunya nem?
nya szoval...nekem wind van 125ccm...123 rotax blockos...szervízigény...az enyémnek, nem tul sok...oil, benya... azon kívül alig vmi...tavaly lett egy kis polír...karbantartás...fékbetétek, power nem nyitott, idén lex lánc csere...szoval....én nagyon imádom...persze másoktol már hallottam negatívumokat is, dugo csere, trafo...nekem kipp-kopp mondhatni nincs tul sok problémám vele...terepen sem rossz, közuton is szuper vele turázgatni...fogyasztás az Enyémnek alig eszik vmicskét...ami mindenki számára meglepő... ...annak örülök h tudom h én vok a 2.tulaj,made in Italy, az előző is egy olasz ápolonő volt, szoval jo kezelést kapott ...meg vagyok vele elégedve, nincs okom panaszra...elég szépen fut a gépsárkány...persze azért már hiányzik a nagyobb lóerő a popsim alól ...nya ezt jol megfogalmaztam ...hátha idén összejön ...szoval részemről ennyi by
jah
Igyvan..gyüjtöm az észt...viszont az Eduárd motorját vegye meg vki:D:D
agysten fire nagyon beszoltak babi látom rátaláltál a fórumra,
2000 HUF?
iceice - mennyi az a pár rongy?
köszike