Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen
tehát akkor ez a szépség a 123as blockkal van szerelve?
thx
nagyon szépen köszönöm a hozzászólásod,és kérlek ha van kedved a töbi kérdésemre is válaszolj:P
ezer köszi!

csácsá
széles utat!
Hello mindenki!
Motorvásárlás előtt állok. Megtetszett az Aprilia Tuareg Wind 125, és effelől szeretnék érdeklődni. Megbízhatóság, szervizigény, alkatrészellátottság, és a motorról általában -hány literes a tank, dupla lámpás kivitelnél mindkét lámpa világít-e meg ilyen hasonló dolgok-, szal beszéljen nekem (egy abszolút kezdőnek ennél a tipusnál) arról, hogy milyen a motor, érdekel minden előnye, hátránya, tulajdonsága.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Csak kár, hogy neked nem lesz esküvőd, mivel magyarországon nincs melegházasság...
127es a legrégebbi,123as újabb,és a 122es mégújabb.. tuareg wind lehet 127es fekete blockal, sima teloval,megl ehet az újabb 123as blockal,forditott teloval..
Hello

Kell valakinek pár rongyért 1 pár hátsó lábtartó? Szóljatok akinek kellene.
csáó
Azt kérdeztem honnan lehet power cuccot szerezni,vagy hogyan lehet hozzáférni a power elektronikához és power motorhoz,mivel,ha pl az NSR-t ismered akkor azon 17 csavar a tankkal együtt és akkor van előtted a cucc jobb kéz felől,reménykedtem nem kell ennél is szétbombázni,mivel még alaposabban nem néztem meg,szerencsére a Mito-nál csak tank fel és kész. Nem egy debillel állsz szemben,csupán ennyit akartam tudni,szóval köszönöm Tuareg125-nek az ennél sokkal részletesebb válaszát és a segítséget! Neked trakee viszont szíves elnézésedet kérem,h nem nyakig olajosan,munkaruhában csavarkulccsal a kezemben jöttem kérdezni. Ha viszont neked ekkora fáradtságot jelent válaszolni akkor talán ne is reagálj sztem,főleg mivel már úgyis megtették előtted "A tudás hatalom" igaz? Csak úgy látom te nagyon komoly,elfoglalt ember lehetsz és már nem ereszkedsz le idáig...
Sziasztok!
nagyon nagy kéréssel fordulok hozzátok!
most szeretnék venni 1 rendszámos 125-ös endurot!
nézegettem rx-eket(drágák)dt-ket(hát nem tom) és tuareg windeket!ki is néztem egyet,de mi elött megveszem szeretnék 1-2 tanácsot kérni Tőletek h mire figyeljek a vásárláskor?menettulajdonságban.külsőleg!
Illetve h mi a különbség a 122/123/127-es blokkok közt,és h meik a jobb?
elöre is köszönöm!

Egy jövendőbeli tuareg tulaj:P
hát nekem ne is lagzi lajcsi zenéljen ott
rockbanda
csak mulatóst nyomnak ahelyet,h vmi fain rock bandát hivnának,nekem lesz esküvőm ott vmi rockbanda fog jáccani
az se rossz..ingyen kaja,pia
Talma 4. Rossi 1.
hát nem sok... én meg lagizban voltam...
hali mindenki
hazaértem irtónagy buli volt gyomán,rohatt jóó volt.. oan fáratt vok mint állat látom nem sok minden történt ere mióta elmentem...
estét
Kösz a rengeteg segítséget!
Szép napot ...grat a géphez, de adatlapodat légyszi töltsd már ki, és tegyél fel a moccodrol képet ...jah és Üdv köreinkben
amúgy ha nem pörög ki akkor lehet a légszűrő is.....a váltót nem tudom, emrt nekem 3 sebességes
burnout - ha gondolod vegyél fel msnre, és dumálhatunk ilyenekről, mert nekem is 70es aprilia tuaregem van, mondjuk nekem rally......de ha bármi kérdésed van akk sztem vegyél fel, mert úgy egyszerűbb..... a címem: udini kukac freemail.hu
Megvettem életem első Apriliáját egy 70-es tuareget! Elég erős csak az a bajom vele hogy nagyon ki kell pörgetni ahoz hogy menjen!Valamiért azt csinálja hogy 10 másodpercig kitűnő alapjárata van és utána leáll!MItől csinálhatja ezt?
(jah és a sebbeséget nem érzem rajta szval megyek 6ba és tudom hogy gyorsan megyek de mégse érzem!:D km/h nem jó!)
Eladó öninditó+lenkerék. Csak berakod és kész Ára:összesen:25eft Elérhetőségem email:patvaros87@gmail.com