Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülye kérdés ! Nem tudok motort szerelni, csak szeretek motorozni !
Nekem Aprilia Tuareg Wind 125 - öm van !
Arrow kipufogóval. Nagyon hangos most már a gép, elég repedtfazék hangja van !
Segít -e ha a kipufogót újra tömjük üveggyapottal ? Egy " okos " ember mondta ezt nekem !
Viszont nem tudom , hogy hogyan lehet ezt megoldani !?
Thanks !
Na hali! Én fent vagyok, szokás szerint ma sem melózom... Már kezd túl rendszeres lenni, nem jó ez így, lassan nézek másik melót.
Mennyé máá.... Én azt állva nyomom fél kézzel Látod ennyit számít plusz 1 centi...
Csövi all !
Valaki van fennt
Elnézést h tegnap oan tuskó vtam - még el se köszöntem - de nem is tudtam egyszer csak leállt minden oszt jó napot. Nem t"om mi volt. Elment a net aztán ma reggel megint nézem hát mükszik
Na majd még benézek addig is minden jót és széles utat. Menjetek motorozni olyan faxa idő van.
jó8 pááá
jah vágom akkor biztos normálisak nálatok a rendőrök, itt sajna nem ilyenek :( zoli a gép még nincs összerakva majd ecce de már kész kéne legye nvárom már
na mek alszok...bye mindenki
nincs 60as karom nekem se csak 59es 160at nyomok fekve,úgy vigyázz
van a szart,azt a kibaszott szinterezést a felnikre má 2.5 hete csinálják
Jaja Kiccsaj 60-as karokkal Bláááhhh
Szép jó estét mindenkinek Hölgyeknek és Uraknak
Fire - Mostmár akkor faxa a géped? Mikor talizunk? Már teljesen elszoktam az aprilia-tól
Ed - Neked hogy áll a géped?!?
mivel 2t, nem csak lehet,hanem biztos is ,h van benne genya.. az más kérdés h mennyi
am is elég nagy égés lenne,h megver egy 17éves lány
Hülye kérdés de át kell esni rajta:70 es Tuaregnek a kipufogója el tud koszosodni?Szóval lehet benne kosz?Olaj meg mittomén?Kiégetés lehetséges?:D
De cink de idáig nem volt vele gondom.Volt már, hogy a rendörök nevettek rajtam de igazából nemtudtak mit csinálni.Ez van és kész 50-es vámpapírokkal is lett behozva.Volt, hogy a városba betaláltak a motorosrendőrök.De jót nevettek nem voltam nagyképű rendben volt minden eltekintve a köbcentitől volt biztosítás elengedtek ennyi.
Majd ha megtudom venni a GS500-at azon lessz rendes rendszám.
Amúgy szerintem nagyon sokan járnak 50-es papírokkal 125-ös vagy még nagyobb motorokkal.
cső nem cink 50 es papírokkal egy ekkora motor?
szasztok, kiszámoltam, kerek 100 ba volt a moci felujítása
Az csúnya lenne... Bár lehet addig idegesítjük egymást, hogy már a talit sem kell megvárni... Na jó, azért csak nem Nem ütnék meg szívesen egy lányt
én meg válaszoltam,igen felattam,holnapra sztem ott lesz
Fire!
Küldtem neked mail-t.
Feladtad a kipuffot?
nekem se halad a moci, mer még midig nincs kész az a kibaszott porfestés.. több mint 2 hete ott van,nemigaz h nemtudják má lefesteni azt a 2 szerencsétlen felnit...
hát még szerencse,g nem akarsz megverni szép is lenne, tuareg tali ,és az 1másnak esünk
Semmi... Alig dolgozom mostanába valamit, múlt hét előtt melóztam, múlt héten semmit, tegnap megint, ma megint nem... Lóf***t nem fogok ebben a hónapban sem keresni... Szerintem lehet eljött az ideje a melóhely váltásnak...
mizu a gépessel phisoo?
Neked is!