Csak tudod eluntam, hogy olyan emberek akarnak hozzányúlni, akik elötte még egy talicskát se szedtek szét, és fogalmuk sincs, hogy mi nem jó a motorukon, de előre érdeklődnek.... Előbb nézze meg, és ha van kérdése, akkor mondja... Ne a nemjó a motorom mi a baj szitu, de hogy mi nem jó, azt én találjam ki....
Ez mind szép, és jó, csak ha azt sem tudja, elektronikus-e, akkor sok karbantartást kaphattott, és még az is lehet, hogy a gyereknek akkoraa mákja van, hogy csak tiszta korom a szelep... De ha ennyire ért csak hozzá, akkor úgyis mindegy, sose állapítja meg!
Szóval szerinte a srác kicsit nézze meg alaposabban, és ha már kezdi sejteni hogy működik, akkor jöjjön vissza kérdezni...
De mi szállt el benne? Az elektronika, az elektromágnes, a szelep test vagy szár, esetleg a bowden? Amúgy a Tank alatt kelle lennie egy elektromágnesnek ha elektronikus ehez orridom le, ülés le, aztán a tank is... enyi. jobb oldalon a hengerfej fölött kellelene lenni egy fektetett szürke hengenek. Az ülés alatt valahol pedig egy fekete doboznak amin jobb esetben van egy 4 jegyű szám fehérrel.
Majd nézegessétek meg, sőt ha képeket tesztek fel az jobb sztem mert könnyebben megállapítható a problem ha látjuk , kivéve ha elektronika gond na akkor csere...
Jah az elektromágnest is lehet tesztelni... vezérlöjelet kell neki adni és össze kell hogy húzzon... ha ezenkívül minden jó akkor elektronika csere...
Na amit most leírtam ballonosnál nemjó azt majd Fire úrfi fogja írkálni csak most épp nincs otthon...
Itt van pár kép segítségként... az első képen a 3 assal jelölt a power szelep....
Sziasztok! Haverom Tuaregjén elszállt a power,vagyis 4 éve szar ,ez már elektronikus? Mit tanácsoltok honnan szerezzünk? Vagy hol található a motorja,mennyi műanyagot kell lebontani hozzá? Előre is kösz a segítséget!
Ajjajj... Ha váltóolajra gondolsz, akkor ezt elszúrtad, mert keverékolajat öntöttél bele... Én a váltóba Castrol 4T 10W-40-et használok, kb 2000 Ft/liter.
Üdv mindenkinek.
Információra lenne szükségem,Áprilia Tuareg Rally 125-ge milyen olajat használtok. Ugyanis én REPSOL MOTO 2T öntöttem bele és hidegen csuszik a kuplung.. Menet kozben ha folyamatossan húzom felpörög és nem megy.
1) Bekormolódott,
2) Lukas a ballon,
3) Nincs is benne power
Szóval szerinte a srác kicsit nézze meg alaposabban, és ha már kezdi sejteni hogy működik, akkor jöjjön vissza kérdezni...
Majd nézegessétek meg, sőt ha képeket tesztek fel az jobb sztem mert könnyebben megállapítható a problem ha látjuk , kivéve ha elektronika gond na akkor csere...
Jah az elektromágnest is lehet tesztelni... vezérlöjelet kell neki adni és össze kell hogy húzzon... ha ezenkívül minden jó akkor elektronika csere...
Na amit most leírtam ballonosnál nemjó azt majd Fire úrfi fogja írkálni csak most épp nincs otthon...
Itt van pár kép segítségként... az első képen a 3 assal jelölt a power szelep....
Holnap Tisza Triathlon úgyhogy csak este leszek... megyek igazítani a népet... Elissa neked meg jó szórakozást
Információra lenne szükségem,Áprilia Tuareg Rally 125-ge milyen olajat használtok. Ugyanis én REPSOL MOTO 2T öntöttem bele és hidegen csuszik a kuplung.. Menet kozben ha folyamatossan húzom felpörög és nem megy.
csáó mindenki
ha tuc gyere föl és megbesézljük..