estét fire nekem ennyit érnek az indexek, de ha gondolod inkább tartsd meg sztem is jobban jársz, mer mondtam már h 1 kiloért veszek 1 pár ujjat, igaz picike de szép, szal a többit msnen
van pár cuccom,amit elakarok adni ,csak nicns kedv feltenni:D:D de maj ráveszem magam
kipuffra van vevőm.. meg most felvett 1 srác ,becsukta a tuareget monta kéne neki pár cucc,van számára 21es kerekem... ak a z indexek vannak még.. meg ed viszaakarja küldeni a láncot,mer a szar tuaregjére rövid me ien hülyenagy lánckerék van rajta,mintha vmi pályacross lenneXD
hát de nekem csak ott áll.. na mind1 semi pénzér nem adom oda,ink rohadjon ott a bobozba
am ez a rohatt felni még minig nics kész, úgyhogy jövőhéten lesz vmi belőle...
aham.. na nem kell vkinek index? me eduárd 2ezet akart aadni érte.. modnom esélytelen há többet ér.. de álítása szerint tobtóba 1ft/pár..hát kiv lennék én arra
Engem érdekel (mármint a szinterezés és a homokfújás)
köszi
kipuffra van vevőm.. meg most felvett 1 srác ,becsukta a tuareget monta kéne neki pár cucc,van számára 21es kerekem... ak a z indexek vannak még.. meg ed viszaakarja küldeni a láncot,mer a szar tuaregjére rövid me ien hülyenagy lánckerék van rajta,mintha vmi pályacross lenneXD
am ez a rohatt felni még minig nics kész, úgyhogy jövőhéten lesz vmi belőle...