Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a fejidom a moccon de még lesznek fgasza rácsok a nagy ürességben
estét fire nekem ennyit érnek az indexek, de ha gondolod inkább tartsd meg sztem is jobban jársz, mer mondtam már h 1 kiloért veszek 1 pár ujjat, igaz picike de szép, szal a többit msnen
halattam ma az etx el felraktam a lengővillára a koptatót
itt
nya hol van mindenki?
Szép jó estét nektek is
váá de tgeci jóóó lesz 6kor van gyülekező a penny parkolóba azt tudod?
engem is domi...
Amúgy szép jó estét az uraknak és a hölgyeknek
Vazze Fire , ne is mond , jajjjjjjj de várom már
Hali

Engem érdekel (mármint a szinterezés és a homokfújás)

köszi
holnap megyünk gyomára mmocc talira.. hú de várom má az a légkör meg midnen ami ott van..de hiányzik haveroom visz át mocival
értem
van pár cuccom,amit elakarok adni ,csak nicns kedv feltenni:D:D de maj ráveszem magam
kipuffra van vevőm.. meg most felvett 1 srác ,becsukta a tuareget monta kéne neki pár cucc,van számára 21es kerekem... ak a z indexek vannak még.. meg ed viszaakarja küldeni a láncot,mer a szar tuaregjére rövid me ien hülyenagy lánckerék van rajta,mintha vmi pályacross lenneXD
helyes...de ha el akarod adni, vhová tedd fel hirdetést...duen, vatera, teszvesz, vagy mocis oldal
hát de nekem csak ott áll.. na mind1 semi pénzér nem adom oda,ink rohadjon ott a bobozba
am ez a rohatt felni még minig nics kész, úgyhogy jövőhéten lesz vmi belőle...
fire- figyuzz ha Ed-nek nem ér meg annyit amennyit kérsz...majd lex rá más vevőd...ennyi
el ne add már annyiért, tudod mien nagy kincs Ed-meg van huzatva...én az tutka h 8alatt nem adnám...
aham.. na nem kell vkinek index? me eduárd 2ezet akart aadni érte.. modnom esélytelen há többet ér.. de álítása szerint tobtóba 1ft/pár..hát kiv lennék én arra
hát sztem...a 4et olyan 5-8e körül el tudod passzolni...vedd figyelembe hogy gyári és az mindíg drágább...mint az xyz márka v utángyártott
4db van összesen... használd,de kb mint az uj, semi baja, nics törve vagy karcolódva
semmi...gond ...remélem legalább jot szunyáltál
fire- egy pár?vacsi uj...sztem 10-15körül...full gyári ...használtan...meg te tudod...mennyiért akarod eladni