Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah nagyon sok melo van bene.. tárcsafékes meg minden..
okés de csak vasárnap válaszolok me fél 6 kor go ithonról
Jó ez a szinyó
jaja postán kéne.Küldöm majd estefelé a mail-t.
Üdv.
ja és jó moccozást kívánok
cső na jösz át? mi 6kor gyülekezünk a szarvawsi penny parkolóba, és fél 7kor van start gyomára
vagy 7körül érünk át gyomára, esetleg ott is megtalálsz.. engem sztem megismersz.. ien motorkkal leszünk: fekete cbr 125, fektete ybr 125, talán 1 lucky-s mito, pár szimóó. haver átépitett szimóját tuti megismered..de én is megismerem myonuk a tuareged it 1 kép haver szimójáról...
köszikee
ja és csak vasárnap leszek,me este 6kor indulunk gyomára mocc talira.. de megvan a kipuff, előkerestem,kép is van róla meg minden.. rápróbáltam még a mocira is mien hangja van fain mély..
cső
nincs mobilom,mer elhagytam:(
szval et lmost kilőve.. irjál mailt, a fireball@citromail.hu ra.. ak postán csináljuk meg?
honnan szerzel rá iet? vagy gyártacc vagy mi?
A szinterező üzem a vasgyári teető mellet van. Az én mocim komlett alvázát a lengővillát meg egy pár apróságot 9000 ért csináltak homokfúvással eggyüt. Szerintem nagyon szép lett és korrekt cég. Tel számot is írok csak most nem tudok. Ezenkívül 3 nap alatt megcsinálták.
és tali időpont még nix meg sajna...
Kompolton lakom jah...de gyakran előfordulok Eger city
Elissa - Te Egerben v. Kompolt-on laksz? A tali-időpont még mindig nincs meg?
Ja, tényleg cool lett a vas
Szép jó reggelt all !
Fire - Jó szórakozást, d.u. lehet én is átmegyek ha jól alakul
fire-wazze...non kis vad lett a gépsas ...teccik...jo kép
Hy all.
Fire küld el légyszives a mobil számodat és hívlak a cím miatt.Csak azért mobilon mert nem nagyon van időm msn-re sőt eggyátalán nincsen.
Az enyém 20/556-87-87
jó8 pá... mentem
na ilyen rácsokra gondoltam mint ami ezeken az autokon van elöl
na éán mentem aludni,hnap mocc tali ot se nagyoin lesz alvás
nem fikáztam csak kérdeztem mien rács lesz rajta
mellette 5 mz van nem kerítésrácsok de most miért kell fikázni a másik motorját ? én sem fikáztam a tied
jó kis mz ott mellette.. mien rácsok? kerités rács?