cső na jösz át? mi 6kor gyülekezünk a szarvawsi penny parkolóba, és fél 7kor van start gyomára
vagy 7körül érünk át gyomára, esetleg ott is megtalálsz.. engem sztem megismersz.. ien motorkkal leszünk: fekete cbr 125, fektete ybr 125, talán 1 lucky-s mito, pár szimóó. haver átépitett szimóját tuti megismered..de én is megismerem myonuk a tuareged it 1 kép haver szimójáról...
ja és csak vasárnap leszek,me este 6kor indulunk gyomára mocc talira.. de megvan a kipuff, előkerestem,kép is van róla meg minden.. rápróbáltam még a mocira is mien hangja van fain mély..
A szinterező üzem a vasgyári teető mellet van. Az én mocim komlett alvázát a lengővillát meg egy pár apróságot 9000 ért csináltak homokfúvással eggyüt. Szerintem nagyon szép lett és korrekt cég. Tel számot is írok csak most nem tudok. Ezenkívül 3 nap alatt megcsinálták.
Hy all.
Fire küld el légyszives a mobil számodat és hívlak a cím miatt.Csak azért mobilon mert nem nagyon van időm msn-re sőt eggyátalán nincsen.
Az enyém 20/556-87-87
Üdv.
ja és jó moccozást kívánok
vagy 7körül érünk át gyomára, esetleg ott is megtalálsz.. engem sztem megismersz.. ien motorkkal leszünk: fekete cbr 125, fektete ybr 125, talán 1 lucky-s mito, pár szimóó. haver átépitett szimóját tuti megismered..de én is megismerem myonuk a tuareged it 1 kép haver szimójáról...
nincs mobilom,mer elhagytam:(
szval et lmost kilőve.. irjál mailt, a fireball@citromail.hu ra.. ak postán csináljuk meg?
Fire - Jó szórakozást, d.u. lehet én is átmegyek ha jól alakul
Fire küld el légyszives a mobil számodat és hívlak a cím miatt.Csak azért mobilon mert nem nagyon van időm msn-re sőt eggyátalán nincsen.
Az enyém 20/556-87-87