Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nállam is offolt este a fórum...amugy szép napot srácok
kösz a segítséget, megkeresem!
Nincs 60-as karom, és nem is akarlak megverni Amúgy nálam sem ment az oldal, megint behalt a szerverük...
kösz a segítséget, megkeresem!

megversz a 60as karjaiddal?
am mi a gyik volt a sportmotorral?
Hidd el engem se érdekel, csak mesélte az egyik kollégám Na jóvan nem piszkállak, mert látom az írásodból, hogy kezdesz morcos lenni... Még a végén meglátogatsz, aztán kénytelen leszek elverni téged... Na jó abbahagytam
menny el szemészhez akkor azzal a buzi gyükkér meg meny má, jó lesz neked szerintem.. nem én nyomoztam és hireszteltem,hogy biszex lett,én leszarom a gyök fejét
jesszus mit össze nem firkáltok...
Mért hazudsz? Kiveszem a szavaidból, hogy Cabrió az álmaid nője...
Hát elég kis órmótlan vagy firekám, nem véletlen nézlek számtalanszor kislánynak...
Ja és még azt is akartam kérdezni hogy ezek a 70es apriliák jól bírják?Mert néha ha előzök vagy vmi akkor azért ki kell pörgetni és azt szeretném megtudni hogy ez bírja igaz?
grat a géphez
Hello!na tettem fel a motorról képet a felhasználómba!Most kezdem megszokni a motort! Nagyon szokatlan az benne hogy ki kell pörgetni a végtelenségik, de akkor egy fordulatszám után,mint a rakéta úgy lő ki!
jah értem...az más...napszemcsi is ismerős nekem lacházán hagyott napszenya lenyomatot a napsugár ...
anyád,tod kinek kis nyomi teste pl annak a gyök leonardonak,am is elég gaynus feje volt... úgyláccik rákapott a faszra. a hülye gyökje na mind1 ő érzi én maradok a lányoknál,az nállam bevált
Hidd el nem vágyom a nyomi kis testedre... Nem mellesleg meg én is hetero vagyok Amúgy most hallottam, hogy a L. Dicaprio meg bisex lett... Hány nő szívét törte össze evvel a kijelentésével...
Azért mert reggel mikor mentem még esőre állt az idő, és szombaton is majdnem hogy egész vap csak zuhogott... számítottam rá hogy nem fog esni de hogy ennyire süssön a nap arra azért nem... amúgy most elég hülyén nézek ki... a 2 karom vörös , a nyakam meg az arcom persze a napszecsa az rajtam volt (ott fehér ) meg a vádlim a gatyaszártól lefelé... úgyhogy tarka lettem...
válaszoltam
na igen, benne van neki vagy 300ba,és örülhet ha 200ér eltudja adni...
Ez a Troják Zoltán itt általában minden van!
Név: Troják Zoltán
Cím: 8417, Csetény, Rózsa út 20
Telefonszám: +3630/855-7633
akkor neked is jó kis 7végéd volt... mért nem vittél naptejet?te...
Geri... Trolyák Zoltán? ők kik, és hol találom őket?
Hátsókerék, fékrendszerrel, fogaskerékkel, és vízpumpa!