Na vagyok... tekertem kicsit... jóvolt, csak kezdett cseperegni az eső de nem vészesen csak épphogy... Amúgy nemtom mikor járok Lidl felé de ha netán kocsival sikerül bemennem valamikor Miskolcra akkor benézek sztem... az is lehet hogy van itthon csak fater titkolja... hajlamos A lengővillát nekem is le kellene fényezni de nemtom hol csinálnak itt a környéken valami minőségi munkát... majd utánanézek...
Össze is firkantom mindjárt hogy mi is kell majd mert még elfelejtem a végén...
Jajj mennyit szenvedtem ma , kitaláltam hogy lefestem a lengővillát 4 óra hosszán át csiszoltam végén vízpapír de fasza lett holnap alapozózom aztán festem , citromsárga lessz Haver addig lecsiszolta nekem a támasztót , holnap a kormányt is lefujom azis citromsárga lessz Majd rakok fel képeket hónap , na mindenkinek joéjtszakát
citrom pegasoján hogy van rajta az idom okostojás? na ugy lesz az enyém is, leszedek mintent csak a csupasz tella látszik majd és egyik műszerfalt meg gyujtáskapcsolot meghagyom valahogy felrakom kormányra és csáááá
Jah szétpattintottam a gépest... kerekek , telók, idomok meg 1-2 apróság amit leszedtem... hátsófékből kiszakadt a pofa elengedett a ragasztó vagy ami volt benne , szal csere sztem... a kerekeket polírozom majd , meg a kipuffot is, az összekötő részt azt lefújtam feketére... meg a rezót is le kéne hogy szép legyen... fel kell írkálnom hogy mik kellenek hozz aztán elindulok bevásárolni és aztán indulhat a meló ... motorblokktisztító sprayt kéne szerválni mert azt mondta haver hogy az ilyen habos cucc és lepattintja az olajat viszont az elektronikát nem bántja... Szal csinosítás alatt a verda... na sztem megyek bringázok egy karikát aztán majd még jövök sztem....
hát én nemvágom most,hg hogy tudod azt felrakni de biztos hát ott az a nagy eleje, túl lóg az oldlidom a telokon meg mindenen,ha telora nem lehet betenni,me ak bejjebb lesz mint az idomok meg ot el se férne na midn1 csináld meg én most nem fogom,h hogy lesz
am kaptam oan koptatót a lenfővillára amit má oan rég keresek citrom tuareg lengővilláján laláltam rá,oszt nekematta
cka irnak mint az álat és elfelejtem frissiteni a forumot
voltam elöbb szimózni , a gáton nyomtam,kurvára csúszik a vizes fű,ful sima gumival feláltam, elsőfék, 3.t gőgázé s kapartam,mindig ment ki a segge, 1× kerezdbe ált oszt behullottam leugrottam róla,felálit betol és nyomtam tovább
ja jól vn ellopod az ötletemem a szinrefujt lendővillát? meg a szinre fújt kormányt? áh csak vicc simonak megh a piros kerékagyam meg a fekete felni teccett meg,ő meg oan akar
Össze is firkantom mindjárt hogy mi is kell majd mert még elfelejtem a végén...