Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miskolcon van egy hely ahol szintereznek és homokfújnak jó áron. Ha érdekel akkor szolj elmondom hol.
szerintetek mennyit ér 1 gyári index ful hibátlan állapotban?
jó cucc, akárhol hozzájucc,én 650ér vettem 1 litert,és lerobbant mindne olajos cuccot ,emg mindent.. én pl a matrica heléyn maradó ragasztót is azzal szettem le... jó cucc,én szeretem
ELADÓÓÓ : 520 -as DID japán lánc, etx-re , wind-re "O" gyűrűs van érdeklődő?
lengővillát meg políroztasd,ne szinterezd.
brigéciolt bárhol kapsz 1 lityó 800 ft kb leszed minden koszt aminek köze van olajhoz
bocsi Elissa , leültem és elalaudtam mint a huzat azért nem válaszoltam...
Na szóval.. űlltalában a tankiidom meg a fejidom külön van...csak a tank első "élénél" csatlakoznak...
Mi a fax az a brigéciol? hol lehet venni? háó máccs?
környéken nemhiszem hogy lehet szintereztetni, szal a lengővilla lehet ígymarad...
még jövök csak be bootol az agyam minnyá
Egyébként a videón anynira nem jön ki, mennyire jól szól :D Mega durrogás menet közben az igazi :)
És még a fülem is kíméli :) Imádom :D 2100 km nél tart, jogsi nélkül persze :D DE ha addig megúszom, csütörtökön lesz a forgalmi :)
szépen pöfög,de 1 nyitott dobbal mégjob lenne
igen én is kicsit öblösebb hangzásra számítottam
trakee- szépen ciripel a hyo
ak jó én aszittem,h a rallyn is úgy van h előrenyúliuk a tankidom..
agysten viszont nállam nem áll fent ez a veszély, amugy én a tankból ne mtudnék vágni mer azon nicns idom és faszául elfér ott közötte
elvagy
elloptad az ötletem?
ne okostojásozzál nekem,mer te nemtudod hogy van megcsinálva citrom zoja... én viszont tudom... és elmondom neked,h viszvan vágvaa tankidom,me túl nyúlt sokkal a telókon,a fejidomig..
brigéciol is leszedi az oljat mint az állat,én azzal szoktam nyomatni
ki és mit?
Nem rossz, sőt tetszik de nekem lehetne kicsit morcosabb , dübörgőbb nem olyan nagyon brutál csak épp hogy... egy SV-n hallottam yoshimurát na az gyönyörűen szólt...
Ha valakit érdekell a Hyosung hangja, meghallgahatja iwiwen, videóként feltöltöttem! Ker4ess rá, hogy trakee, és megleszek.
van 1 cms cross bukóm progrip szemcsivel 2 lencsével,20 pénz ha érdekel vkit...
szintúgy... de már lassan kész...
vááázee... benyoma maradt a tv és nem bírtam abbahagyni egy filmet szóval lemaradásban vagyok, ma már csak este alszok na mind1... rajzolok tovább...
na mivan? álltalános K.O.? Na akkor jóccakát mndenkinek mondjuk még most fogok rajzolni ha minden igaz