jó cucc, akárhol hozzájucc,én 650ér vettem 1 litert,és lerobbant mindne olajos cuccot ,emg mindent.. én pl a matrica heléyn maradó ragasztót is azzal szettem le... jó cucc,én szeretem
bocsi Elissa , leültem és elalaudtam mint a huzat azért nem válaszoltam...
Na szóval.. űlltalában a tankiidom meg a fejidom külön van...csak a tank első "élénél" csatlakoznak...
Mi a fax az a brigéciol? hol lehet venni? háó máccs?
környéken nemhiszem hogy lehet szintereztetni, szal a lengővilla lehet ígymarad...
még jövök csak be bootol az agyam minnyá
Egyébként a videón anynira nem jön ki, mennyire jól szól :D Mega durrogás menet közben az igazi :)
És még a fülem is kíméli :) Imádom :D 2100 km nél tart, jogsi nélkül persze :D DE ha addig megúszom, csütörtökön lesz a forgalmi :)
ne okostojásozzál nekem,mer te nemtudod hogy van megcsinálva citrom zoja... én viszont tudom... és elmondom neked,h viszvan vágvaa tankidom,me túl nyúlt sokkal a telókon,a fejidomig..
Nem rossz, sőt tetszik de nekem lehetne kicsit morcosabb , dübörgőbb nem olyan nagyon brutál csak épp hogy... egy SV-n hallottam yoshimurát na az gyönyörűen szólt...
Na szóval.. űlltalában a tankiidom meg a fejidom külön van...csak a tank első "élénél" csatlakoznak...
Mi a fax az a brigéciol? hol lehet venni? háó máccs?
környéken nemhiszem hogy lehet szintereztetni, szal a lengővilla lehet ígymarad...
még jövök csak be bootol az agyam minnyá
És még a fülem is kíméli :) Imádom :D 2100 km nél tart, jogsi nélkül persze :D DE ha addig megúszom, csütörtökön lesz a forgalmi :)