Mondjuk, az igaz, kisebből több is elfér, de akkor meg ugyanott vagy, mintha van benne 5 nagyobb, vagy 8 kisebb Lényeg a lényel, hogy mennek, mint állat Én is kísérleteztem régen, van egy szétreszelt 60-as hengerem... Talán egy kicsit tényleg jobban ment, de én mondjuk házilag nem tudtam rá új felömlőket marni, csak a nyílásokat tágítottam meg egy kicsit rajz alapján persze
Hát míg nem működött a power nekem sem volt vele olyan látványos gyengeségből fakadó problemám... ment az úgy is... csak mostmár meg is indul ha nyit... végsebességet meg mérjen az aki akar... egy motort nem ez határoz meg...
igen.. régen csináltak 8felömlőseket,most már 5felömlőset csinálnak ha jól tom,én gondolom nagyobbakat,álítólag az job... én is cak igy hallomásból tom,mer haverom nagyon benne van ebbe a tuningba aztán midnig magyarázza nekem.. meg monta,h nagyon fordulatot a kipuff nyilás magasításával lehet elérni.. hát nekem a power mivel forditva volt és nem mozgott, úgy a felső fél kipuff nyilást kitakarta,ami gondolom elég rosz hatással voltr a felső ford tartományra,azé nem ment az 115nél többet de most ha kész lesz kiv vok mit fog tudni
na mentem alszok
csáó
Ja, csak az a baj, hogy hamar szétpörögnek. Mondjuk nem drága megcsinálni... Amúgy sztem 6 felömlő a max (egy szimónál legalábbis) több nyílás el sem férne a hengerben... Már a 6 is épp hogy csak elfér
am télleg jó kepk lettek
na mentem alszok
csáó