Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mentem jóéccakát császtok
jókl as képek jo lesz a gép sztem egy cross egyenes sárvédő feldobná az egészet faszául :p
milyen felni megy bele?
ja mindenki aztz monya h a hátuljával kéne csináni vmit,de nemtom mit na maj kitalálom,most egyenlőre legyen má végre 1be
áhh nem nekem:D csak én hoztam el:) ha kész lesz az sm etx akkor a faridomot sztem alakítsd át hogy ne konyuljon lefele a vége feldobná
jaaa,nálunk is, nemrég még tök meleg süt a nap,aztán meg szél, beborul dörög meg minden...
na it vannak
maxi-nemrég értem haza, még szerencse h a jégeső elől be tudtam időbe menni a házba... annyira fújt a szél, hogy tolt le moccostul az utrol rendesen ...meg homokvihar is volt...ahh ez a szélsőséges időjárás
na minyá teszek képeket,mit alkottam ma
ja,iszonyú miket kihoznak belőlük.. 6sebbesség,membrán, 8felömlő,vizhütés minden jáccik.. nagyon durvák.. hallottam má 20le -s szimóról... mutatták a tejjesitmény görbét... 10körül kezdett élni
zsir vettél még 1 rs-t? ja jó kis hely ez,pár nap és kész a mocim aztán én is mek csapatni fel...
jaja pont azt akartam mondani hogy így legalább a blokkból az olaj biztos nem fog csöpögni
Elissa - ha tudsz lécci gyere fel msnre, nagyon jó lenne
am sztem is szép lett a blokk
A feketén meg a por láccik sajna. Meg remélem hogy ki tudom úgy tömíteni hogy olaj meg benya na menjen rá és akkor elvileg hátha jólesz
Nagyon meg lehet csinálni egy szimót! Én mentem már egy 105 ccmes 6 felömlős szinyóval... Hát hadd ne mondjam... Nagggyon durva volt, 14-15 ezret pörgött a motor... Versenyzett vele a gyerek, de már eladta sajnos...
Szép lett, de én a helyedben feketére festettem volna a blokkot, mert a fehéren hamar meglátszik minden olaj meg kosz.
Igen az aljára nem tekertem rendesen szigetelő szalagot... Én pedig úgy voltam vele, hogy a levehető dolgokat levettem, amit meg nem azt rajta hagytam és szerintem így is jó lett. Úgy lett volna precíz de idő hiányában mostmár ilyen marad!
voltam ma felétek egy rs-t hoztam haza. jó helynek tűnik az a szarvas simonnal meg csipivel találkoztam is
nya ezt jo hülyén írtam...itt a környéken
voltam amugy helyben gurulni, majd dobok később képet
Sztem non szép így...a block is...ha csunya volt akkor így jó...
Látom még a gyertyát is lefujtad XD
szétszedtem volna fő részaire és egyenként szépen lefújom
Dehogy is! Dirib- Darabra szét volt szedve. és mindent külön festettem, illetve szintereztem. A bokkot viszont összeraktam és megfogtam és lefújtam. Amúgy TI mit csináltatok volna a blokkal?