maxi-nemrég értem haza, még szerencse h a jégeső elől be tudtam időbe menni a házba... annyira fújt a szél, hogy tolt le moccostul az utrol rendesen ...meg homokvihar is volt...ahh ez a szélsőséges időjárás
ja,iszonyú miket kihoznak belőlük.. 6sebbesség,membrán, 8felömlő,vizhütés minden jáccik.. nagyon durvák.. hallottam má 20le -s szimóról... mutatták a tejjesitmény görbét... 10körül kezdett élni
Nagyon meg lehet csinálni egy szimót! Én mentem már egy 105 ccmes 6 felömlős szinyóval... Hát hadd ne mondjam... Nagggyon durva volt, 14-15 ezret pörgött a motor... Versenyzett vele a gyerek, de már eladta sajnos...
Igen az aljára nem tekertem rendesen szigetelő szalagot... Én pedig úgy voltam vele, hogy a levehető dolgokat levettem, amit meg nem azt rajta hagytam és szerintem így is jó lett. Úgy lett volna precíz de idő hiányában mostmár ilyen marad!
Dehogy is! Dirib- Darabra szét volt szedve. és mindent külön festettem, illetve szintereztem. A bokkot viszont összeraktam és megfogtam és lefújtam. Amúgy TI mit csináltatok volna a blokkal?
am sztem is szép lett a blokk