Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köccce
Na hazavittem a csajokat, mostmár én is ledőlök kicsit de nemsoká GP ! Jo8
Nem lehet, hogy ti a töltésvisszajelző lámpának a száljáról beszéltek? Mert az nekem sincs bekötve, csak úgy szabadon van, mivel nincs helye a fesszabon. Nekem nem a belevaló szabályzó van (de Ducati ez is), és csak 4 szál van rádugva.
De lehet, hogy a töltés szálon mértem.
Jaja ott mértem. Asszem
Ezt a 13,8 at az akunak a saruin mérted?
Azt már megnéztem annyi 13,8.De azt nem értem, hogy miért van egy plussz töltés szál szabadon ami nincsen rádugva a fesszebra és azon is 13.8 van.
Akkor valószínűleg ott van elbaszva mert oda csak egy szálnak kell mennie. Ha végig gondolod akkor most egy szálat használsz kettő helyet. Ha van othon multimétered, akkor jólenne ha megmérnéd hogy kb 4000 es fordulaton mennyi a feszültség. Olyan 13,5 körül kellene lennie. Majd ha ezt megnézted csak utánna csinálj vele bármit...
Nem berugós
Deee a tied önindítós?
domi megnéztem az aksira két piros kábel megy rá egy 20A biztin át.
karaj a gépsas! az enyém is alakul már a futómű rendben van már csak a powerszárat kell csinálni... nem találtam jó szakembert így nekem kell megcsinálnom... (jah még mielőttt.... én nem csinálok SM-t)
Na most megyek inni mert másodjára is nagybácsi lettem
Jah a fejidommal kapcsolatban ami citromnak van az jól néz ki , de most láttam durvábbakat... a GSX-R nek csak a lámpáját tették fel valamire azt aminek olyan a formája mintha 1 csúcsára állított nagy háromszög 3db kicsiből állna... (nemtom K-hanyas) na az brutál de gondolom neked elég valami ócsóbb Nah mentem!
Széles utat!
U.I.: Fire neked a dagonya helyett mit kívánjak mostantól? forró kacskaringós aszfalt megfelel?
Jaja, kb...
Annak a hátsó guminak mind1, mert valszeg kb ezt a szezon fogja kibírni, és szerintem eggyáltalán nem rossz. A felni csíkok nekem is nagyon tetszenek, én is tuti rá fogom tenni. Fire fényképezd már le a mocit oldalidomok nélkül, csak a kíváncsiság kedvéért. Amugy nagyon tuti lett
Hello mindenkinek!3 napig nem voltam itthon és most hazajöttem éhes voltam de kaja helyett inkább bájkoltam egyet Szerintem holnap leszedem a kipufogót egy pucolásra!Egyébként még mindig nem jöttem rá hogy miért olyan a motor amilyen.(magas fordulaton rakéta de amíg nem éri el a kívánt fordulatot addig nem megy naon)

Fire jó lett a géped!
Már beraktam háttérnek
160-at szar beállításokkal hol álmodta ezt ? vagy hol olvasta az max 140 több nem, egy jo rs megy 160 at nehogy má rx mennyen annyit
Meg amúgy is egy kaki...
ami most is rossz
Mindig ezt csinálja... Meg veri a nyálát a szaros RX-ére...
zlzx miért kell fikázni más munkáját?
grat a forgalmihoz
Szépmunka, gratula!

Látom sportlégszűrőt tettél fel... Javaslom, támaszd fel valamire a karbit, mert így a szívótorok megsínyli!

Jó motorozást vele!

Vááá úgyis fáj a szívem, mert végre megvan a forgalmi vizsga is, de már jogsi nélkül nem merek menni :(
elől vastagabb gumi van mint hátul?
Hííjjj Nagyon zsír lett, grat fire! Amúgy egyet értek Ed kollégával, a hátsó sárvédő és sztem az oldalidomok nem illenek annyira a képbe. De ez csak az ÉN véleményem! De így is király lett!
fire nagyon király lett a gép, már csak egy fasza fejidom kéne megy eg jó hátsó sárvédő (de igaz,kész munkában könnyű hibát találni) sztem nagyon szép lett gratula