Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nembiztos,h forditott telos... mer a wind ből van sima telos,127es blockal,és van 123qas blockal,forditott teloval..az újabb
jövőhéten elvileg öszeáll a gépezet
fordított telos...amugy szasztok srácok!bömci nekem sem az esetem... fire-akkor hamarosan egybe lex a gépesed ...maxi-majd legközelebb
hát úgy legyen,készüljön el..nekem meg leghamrabb kedden lesz felnim és péntek du elvileg megyünk gyomára mocc talira...hát nemtom hogy fog elkészülni a motor... de megpróbálom megcsinálni hétközbe,de ha nem sikerül,monta haverom, h átvisz rs el..
hello!
Tuareg125 - mi se tudnánk menni.......Loveimnek is van gondja, meg nekem is akad egy pár dolog a moccal.....majd vmikor máskor.....
nah de én lépek, majd estefelé
bye all
széles utat!
hülye barátok vagyunk cs ak neki kurvasok dolga van és azé nem tudta megcsinálni... na meg volt pár magánproblémája is.... de mostmá minden megvan csak össze kell rakni ugy hogy happy van na jó8 agysten sok pézt
hát úgy legyen,h elkészül.. csak azé montam,me má rég mondod,h ösze lesz rakva és még nincs... benyaltá a szerelőnek,h megcsinálja? szőrös volt?
na agysten, jó ugaz fire h mióta mondom már h kész lesz a mocc, de mostmár tényleg kész lesz, most jöttem szerelőmtől, felállítottuk a sörsátrat meg stb beszélgettünk csomot kajáltunk boroztunk, szal tuti kész lesz vasárnap a blokk aztán a többi munka nem igényel nagy munkaerőt
am még mindig nincs kész a felni festése levan tisztitva,,festésre vár.rem hétfőn megcsinálják,1 du alatt beküllőzöm,aztán viszem is centirozni,másnapra érte, és gumis... aztán öszerak,felnicsik ,és készen is áll,pénteken megyünk mocc talira ha esetleg vmi oknál fogva nem készülne el,ak megkérem haver,t h vigyen át rs el...
sima vagy forditottt telos? én most vettem az enyémre gumiharmonikát...piros megvan a rég iis,de az rózsaszin
hát igen,ha supermotorol van szó,nem épp a bmw márka ugrik be.. berg 650, ktm lc4... azok má anál inkább hú vki vett itt nálunk egy lc4 et,isteni hangja van most nagy divatt lett a supermoto, va na városba 2 drz,ktm, meg haver sm je is most késazül,enyém is,meg 1ik haverom vesz mx et... 3aprilia a városba 1kerék mindenhol
azé az necces lenne
Jól van, csatlakozok a bojkotthoz.
Mindenkinek jó éccakát és Széles Utat.!
Na legalább már/még ketten vagyunk itt
Na tessék... Bár ez nem annyira supermotos szerintem, de jól néz ki.
Ja bocs, az a harmonikás kellene neked?
Milyen a telód?
na gyerekek valaki tudna nekem szerezni porfogót az első telóra
piros ha lehet
Amúgy bocs mindenkitől nem akarok senkinek a lelkébe taposni de nekem nagyon nem jön be ez a BMW sm téma. Sztem nem illik a BMW-hez ez a stílus - persze az üzleti részével teljesen egyetértek. Itt egy szegmens amihez nincs gépük - nosza rajta . De nekem akkor se tetszik
Képzelem ahogy a sok surmó kölyök a papa kezét fogva bemegy a legközelebbi bömbölő-szalonba és kifelé már hozzák is a kissrác új boxermotoros supermoto-ját amit gyors a parkolóban egykerékre kap és hazáig le se rakja, hmm... tipikus BMW-s viselkedés ... vagy nem
Nem hogy nem elképzelhetetlen hanem már régóta van is... jó lehet az alacsony súlypont miatt... meg amúgy is jó hangja van a boxernek mondjuk gyári dobbal a tesóménak szinte nem is volt hangja... mint a BMWknek álltalában...
Ez tutis? Az alsó vagy a felső alá?
Mért, az még nem is elképzelhetetlen, mondjuk a BMW-től egy boxermotoros 2 hengeres SM
Na mi van?!?
Kihalt a topic vagy esti moccozást újított mindenki ?!?
az mókás lenne
vagy boxer motor