Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Wácáp? Huh itt atom meleg van.... behúztam a sötétítőt meg megy a ventillátor és így épp elviselhető
akkor is szeb lesz az enyém am meg menny má , mindent kiceréltél a motoron ,h supermoto legyen? nem lesz ott sm szett
na meeek agysten jó8
na most nemtom miért adta be az író ablakot de mind 1
befogadnék, ha dobnék erre egy uj festést, sm kerekek meg egy rx tank aztán viszláááát
amugy nekem 51 esem volt hátul XDnem 41 parillátol veszem, nekem a 15 ös első került 1900 ba a hátso olyan 4-5 ezer
sztem jó az a fejidom,ami van rajta,azzal is szeb lesz ha kész lesz,mintr a te rally-d
rövid a lánc? há az hogy lehet,nekem 41es fogaskerékkel volt fenn... legalább nem fog szétpörögni a moci hé menyiér veszel lánckereket,én is gondolkodik vmi kicsin hátra
agysten, na ma voltam szerelőmnél, most értem haza, vasárnap összerakja a blokkomat és ez 100% aztán a többi már pici munka, amugy fire amit küldtél lánc a elég rövid az eredeti láncom 14 szemmel hosszabb, szal a mostani 47 es fzr fogaskerék helyett veszek egy 36-os fogaskereket hátra... menni fog azzal is elég jol hamarabb megfordul a kerék vagy miés akko má össze lesz pakolva agép faszául, fire egy normálisabb fejiomot venned kéne a gépre enyém holnap jön meg elvileg
szépet
csá
v2? sztem 1 supermoto legyen 1hengeres.. moynuk ez is szépen szúlhat
Na jól van!
Elteszem magam holnapra!
Jó 8 all és széles utat!
Amúgy neked is!
Meg emígy is.
Amugy szép estét nektek
ööö...hát te is szerves része vagy a topicnak
Azt én is Jövőre egy SXV 550-et
Egész jó árban sikerült.
én is tervezek vmi nagyobb gépet majd.. 4t
mekkora pénz volt?
Meg akartam már egy nagyobb 4T - s gépet. Főként hosszabb távra. Túrázgatni!
igy most elég bután néz ki az eleje de jó lesz a
Úgy hogy elmentem, végignéztem párat és ez tetszett a legjobban. Ráadásul teljesen eredeti állapotban van.
még tank sincs rajta