Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De még mennyire
Meg szép is lenne egy sor4-es sm...
Na jó, persze... De most csak az egyhengeresről, meg a V2-esekről volt szó.
má hónapok óta ezt modod,h most lesz öszerakva a block
az kell a gyűrű alá
Szeva mindenki!
Ha a V2 kiegyensúlyozott nem tudom a sor4 - hez mit szólnátok
Hát ... asszem hétfőn nem tudok menni a gurulásra... nem lett rendesen tömítve a teló és csöpög ... alig észrevehető de akkor is idegesít ... pláne hogy a tárcsára menne szóval szedhetem szét a telót megint... mind1 már csak gyorsabb lesz talán holnap még tudok szerezni valami jóféle menetrögzítőt aztán mehet össze...
Valakit nem érdekel egy arrow rezó? 15eft-ba? Érdeklődni emailon vagy msn-nen!
de nem akarom átépíteni hányszor mondjam csak dobok rá egy fasza fejidomot és kész mer a gyári irtó ronda aztán a blokkja vasárnap lesz sszerakva szal utána pici munka az egész
Edu vaze először motor legyen már belőle utána ráérsz építgetni...
eszem faszom megáll haverok nem érnek rá, itthon jöttek rokonok faszkivan nem tudok sehova se menni
jah
Nekem az is nagyon bejön, dehát ízlések és pofonok...
fire te meg nézz utána, hogy mért is jobb a V2-es, mint az egyhengeres. Sokkal szebben jár, erősebb, kiegyensúlyozottabb a teljesítménye, nem rezonál a blokk annyira, stb. Dehát itt is ízlések és... Nekem ez jön be úgy ahogy van.
hát kinek hogy.. a v2 jó,de sztem nem sm be...
képet tegyetek róla,h betudjuk határolni mi az
ha akarnád se lenne oan szép mint az enyém
nekem egyedül a kipufogója nem tetszik, el van dugva , sztem egy motorhoz külsejéhez az is hozzátartozik, hogy látszodjon a bazott nagy kipufogója
Ááááááhh... V2 sokkal jobb
cső ezt én sem tudom ,mert nekem is adtak ilyesmit az uj dugattyumhoz
Valaki megtudná mondani, hogy miért adtak az új gyűrűkhöz egy ilyen sokszög alakú kis valamit?
ez nem szupermoto lesz XD hanem csak dobok rá egy fejidomot meg endurogummákat, de ha akarnám h szupermoto legyen akko tt lenne a toppon
agysten, fire ez a videó ez nayon kész ez kúrva jóó megyek tűzoltónak ilyenhelyekre
Hát itt is iszonyat meleg van...