na miaz mindenkinek bevan pusztulva a gép? a csapat felének nem megy a gépe... enyém se monnyuk de ez nem bekakkolt,ezt én szettem szét,,holnap fújjuk a sárvédőt,maj teszek föl képet,h mien lett..kedden jönne ka felnik ,beküllőzöm, oan csütörtökre elvielg fulra kész lesz a gép... jaaa am kaptam tök király apriliás matricákat haveromtól hozott 1 csomót,nagyon királyak... na mek alszok.. csáó
haller...
Én is élek még... itt is dörög az ég de még semmi nem pereg belőle...
Voltunk ma a Tiszán evezni , tök jó idő volt meg is kapott a nap kicsit... tisztán látszik meddig tartott a gatya szára a lábam elfelejtettem bekenni... mind1.. meg fürödtünk is a Tiszában , kicsit hűvös még de azért annyira már nem vészes... meg tesómmal tettünk fel szúnyoghálót az ablakokra így már nyugiban szellőztetehetek éjszaka...
Moccal semi... valahogy kedvem sincs hozzányúlni... mind1 majd csak lesz... mondjuk menni mennék már azért vele
Na majd később jövök... jo8
agysten, nállunk faxa az idő most is megy a ventilátor mellette elissa ,nekem van egy citromailom meg egy vipmailom és soha semmi baj sem volt velük...maxi ismerős a dolog
de most nem a motor miatt, hanem csaje nem bírok várni.....
a moccon megcsináltam az első fékhez, a kapcsolót, már működik, talán jó is lesz.....holnap megcsinálom a hátsó fékhez is, meg a lámpabúrát felcellukszozom
nah megyek, élvezem az időjárást
bye, jo8 all
széles utat!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Aprilia Tuareg Wind 350-eshez lenne szükségem kipufogódobra, ha valaki tudna benne segíteni, légyszi küldjön emailt a csipa02@citromail.hu-ra. Előre is köszönöm!
Felírom ide...azt a r*hadék uj freemail rendszert...hogy 1órába telt míg el tudtam küldeni egy üzit...mert ha simán egy levélre ,a válaszol gombra kattintottam...nem küldte el és le sem lehetett menteni piszkozatba!...hogy k*pnák be...komolyan mondom...tök fontos és hivatalos levelet kellett küldenem ...3*írtam ujra...utólag már jegyzettömbe mentve...zzz....ienekkel idegelik fel az embert
Én is élek még... itt is dörög az ég de még semmi nem pereg belőle...
Voltunk ma a Tiszán evezni , tök jó idő volt meg is kapott a nap kicsit... tisztán látszik meddig tartott a gatya szára a lábam elfelejtettem bekenni... mind1.. meg fürödtünk is a Tiszában , kicsit hűvös még de azért annyira már nem vészes... meg tesómmal tettünk fel szúnyoghálót az ablakokra így már nyugiban szellőztetehetek éjszaka...
Moccal semi... valahogy kedvem sincs hozzányúlni... mind1 majd csak lesz... mondjuk menni mennék már azért vele
Na majd később jövök... jo8
a moccon megcsináltam az első fékhez, a kapcsolót, már működik, talán jó is lesz.....holnap megcsinálom a hátsó fékhez is, meg a lámpabúrát felcellukszozom
nah megyek, élvezem az időjárást
bye, jo8 all
széles utat!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Aprilia Tuareg Wind 350-eshez lenne szükségem kipufogódobra, ha valaki tudna benne segíteni, légyszi küldjön emailt a csipa02@citromail.hu-ra. Előre is köszönöm!
nah,polir a géped akkor?
am parillánál 2k
vagy mennyirétd adod el
nam ek pancsolni,me kurva meleg van