Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20éveseknek: jónapot kivánok a tisztelt hölgyeknek és uraknak
micsoda bizonyíték
agysten, sok szerencsét tuareg125, fire feladtam a lóvét a láncra
Sok sikert!
köszi szépen
Na lassan megyek rajzra aztán beülünk valahová tanulgatni meg puskát csinálni...
Majd este írok még addig is jók legyetek... főleg te Fire fiam...
Szép napot nektek! Tuareg 125-sok sikert a zh-khoz ...fire- ...nya akkor hogy kell szépen illedelmesen a nagyoknak köszönni? ...iceice-is rég járt erre...nem csak loveim
Wácáp?
Mizu erre emberek? Már "írtam" egy ZH-t de szerencsére negatív... 12 től megyek rajzolni aztán este 6kor jön a második ZH ... és még arra is kellene tanulni azért valamit... Na mind1 majd csak összehozunk valamit. Hátha szerencsénk lesz és ugyanaz jön be mint múltkor.
Csak legyek túl ezen a nyomorult napon...
Na további szép napot ... már akinek az
na Bye
Nagyon helyes! És csókolommal is fogsz köszönni!
helo szija
csáó tuareg 125.. szabi bácsi áh ,mostmá mindenkit, aki itt a forumon 20 év fölött van,bácsizni fogok, elissát me nénizni
mit szóltok?
agysten megyek jó8
nekem is 55ös dugó fittyen benne, jó az
Ááá, csak vicceltem, bocsi
Ed: részvétem. Amúgy nekem is majdnem 55-ös dugó van/volt a moccomban, pontosan 54,78, vagy valami ilyesmi. Jövő héten, ha minden igaz már viszem fúratni, meg hozzák a dugót bele, azt gyííííí
itt vok fatter am nemhiszem,mer itt mindenki 18fölött van szinte,1-2 ember kivételével de pl maxi is eléhg ritka erre, főleg loveim hőnapok óta nem járt erre...
nembaj,nekem lehet mindent má 17évesen is
fire hol marad már?
egysten
Hát nem tudom mennyi, mondm csak egy bowden egy kuplungkar és egy váltókar kell...
ugy látszik kihalt a fórum, fire elüldözte a népet a 21 es karikájával
nm
köcce
Ed-részvét a kutyus miatt
hát ez meg sextopic lett...a pajzán férfi hormonjaitokkal nem bírtok mi ...fire akkor te nem férsz a 18-as karikába ...trakee- sok sikert a vizsgához
hali, na megvan a dugóm me ga furt hengerem, 55 ös a dugom az nem nagy? amugy c-s furás volt , szal az ucco...ma voltam rutin vizsgán, és az is megvan , az oktató már unta a f ejem h mennyit dumáltam neki a moccrol aztán 3 kkör a pályán, meg se kottyant ja meg mire hazaértem a kutyám meghalt . . . 13 éves volt, kicsi korom óta neveltem , és most ennyi.... a föld mélyén fekszik . . .