köszi szépen
Na lassan megyek rajzra aztán beülünk valahová tanulgatni meg puskát csinálni...
Majd este írok még addig is jók legyetek... főleg te Fire fiam...
Szép napot nektek! Tuareg 125-sok sikert a zh-khoz ...fire- ...nya akkor hogy kell szépen illedelmesen a nagyoknak köszönni? ...iceice-is rég járt erre...nem csak loveim
Wácáp?
Mizu erre emberek? Már "írtam" egy ZH-t de szerencsére negatív... 12 től megyek rajzolni aztán este 6kor jön a második ZH ... és még arra is kellene tanulni azért valamit... Na mind1 majd csak összehozunk valamit. Hátha szerencsénk lesz és ugyanaz jön be mint múltkor.
Csak legyek túl ezen a nyomorult napon...
Na további szép napot ... már akinek az
na Bye
Ááá, csak vicceltem, bocsi
Ed: részvétem. Amúgy nekem is majdnem 55-ös dugó van/volt a moccomban, pontosan 54,78, vagy valami ilyesmi. Jövő héten, ha minden igaz már viszem fúratni, meg hozzák a dugót bele, azt gyííííí
itt vok fatter am nemhiszem,mer itt mindenki 18fölött van szinte,1-2 ember kivételével de pl maxi is eléhg ritka erre, főleg loveim hőnapok óta nem járt erre...
hali, na megvan a dugóm me ga furt hengerem, 55 ös a dugom az nem nagy? amugy c-s furás volt , szal az ucco...ma voltam rutin vizsgán, és az is megvan , az oktató már unta a f ejem h mennyit dumáltam neki a moccrol aztán 3 kkör a pályán, meg se kottyant ja meg mire hazaértem a kutyám meghalt . . . 13 éves volt, kicsi korom óta neveltem , és most ennyi.... a föld mélyén fekszik . . .
Na lassan megyek rajzra aztán beülünk valahová tanulgatni meg puskát csinálni...
Majd este írok még addig is jók legyetek... főleg te Fire fiam...
Mizu erre emberek? Már "írtam" egy ZH-t de szerencsére negatív... 12 től megyek rajzolni aztán este 6kor jön a második ZH ... és még arra is kellene tanulni azért valamit... Na mind1 majd csak összehozunk valamit. Hátha szerencsénk lesz és ugyanaz jön be mint múltkor.
Csak legyek túl ezen a nyomorult napon...
Na további szép napot ... már akinek az
na Bye
csáó tuareg 125.. szabi bácsi áh ,mostmá mindenkit, aki itt a forumon 20 év fölött van,bácsizni fogok, elissát me nénizni
mit szóltok?
Ed: részvétem. Amúgy nekem is majdnem 55-ös dugó van/volt a moccomban, pontosan 54,78, vagy valami ilyesmi. Jövő héten, ha minden igaz már viszem fúratni, meg hozzák a dugót bele, azt gyííííí