Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehh nem gondoltam ennyire konkrétan... Ráérek én legközelebb is arramenni :P

Psiho belőled meg mirelitkaja lesz :P Vááá hogy lehet ilyen csúnya gondolatod :P:P:P
Azt mondtad, hogy nem lett nagy baja, akkor a javíttatás se lehet túl sok, nem?
motor nagyon nem tud érdekelni, vasdarab , csak hát most nincs pénz megcsinálni úgyhogy rohadni fog kicsit a garázsban
És utána eljutnak a vetkőzéshez, majd a szőke így szól: "Akkor most sz.pni fogsz...", aztán előveszi tangájából a 40 centis dákóját... Bocsi trakee
Értem! Akkor csak óvatosan, és sok sikert a rutinhoz! (bár sztem nem lesz vele probléma )
cső
171 cm vok, nekem úgy kb jó a motor,aki magasabb,pl haveromék ,akik ien colos állatok .. 190körül,azoknak sztem má kicsit nagy
hát ,leveszed a rendszámot,ak nincs mit leolvasni... hát biztos igy lesz,megálsz, becsöngecc, szőke cica, életkor 21év, méretek 90 60 90, 47kg,és kivan éhezve a szexre, és behiv téged 1 teára... és a teázgatásból kicsit tovább fejlődik a dolog.. és itt 18as karika
Jobbulást!
Wácáp? Fire te hány centi vagy? (magasságra ) csak hogy legyen viszonyításom hogy én hogy néznék ki egy miton... mondjuk nem igazán a stílusom de sosem lehet tudni... mondjuk most tesóm is azzal traktál folyton hogy vegyek én is TT-t aztán mehetnénk csapatni... szóval Elissával még gurulok egyet aztán eladó lesz nagy valószínűséggel...
Na mind1 majd ez még eldől... holnap 2 ZH de annyira nincs semmi kedvem tanulni rá múltkor is megszívtuk vele mint állat a másikból meg semmi anyagom nincs.. szóval sztem alpót lesz ebből... csak az már 800HUF / alpót... mind1... majd a szoctámból fizetgetem... majd írok még
Igazából nem csúsztam nem azért van horzsolás, hanem odavágott a földhőz , ruha nem lyukadt ki meg semmi baja nem lett csak ahogy hirtelen nekicsapódott úgy eltünt róla a bőr, a könyököm az tényleg horzsolás mert felzsúszott a dzsekim , és köszi szépen azon vagyok hogy megjavuljak
No azért ez nem egészen így van.. Tudod, rendszám, meg ilyenek... És már nem vagyok 16, hogy egy ejnyebejnyével megússzak egy feljelentést....
Szóval kerülöm a rendőröket... Ahol sárgamellényt látok, ott ha rendőr, akkor elforulok :D vagy ha más nincs, leállok beszélgetni az első háznál :D Remélem egy szöke csinibaba nyit ajtót, ha ilyenre szükség lesz :D
benzinnel megy nem jogsival... vagy ahogy haver mondaná,ez má oan nagy motor,h ehez már nem kell jogsi.. ( nem tud elkapni a rendőr )
hát ,muszály nekem is ien volt 1 évig,és nincs róla kép,h ülök rajta aztán most csináltunk má 1 mitos képet... vmeik nap bombázom szét az etx et, jó darabokba lesz első hátsó kerék ki, első telo ki,hátsó lengővilla ki...
Épp most nézem, hogy ki az az Árpád, aki ismerősnek jelölt :)

A motoral meg hétfőn volt ezres szervíz, van benn 1080 km, nem akartam továbbpörgetni, azóta meg nem tudtam motorozni.... Bejáratva nincs, 1600 kell neki, és nem próbálgatom.. Azért ez nem 150-et megy, hogy feszegesd... a 2 k meg túlságosan sok közúton, nagyon össze kell vele szokni.. És mondom, megígértwették velem, hogy nem megyek gyorsan! Egyetlen egy előzésnél volt 130, az meg sem kottyant neki, és természetesen nem kellett visszapakolni a fokozatokat, hogy előzzek.... 7 e ig forgattam még, azt is multkor hazafele (bejáratóolajjal nem akartam egyáltalán, ki tudja, nem ilyen híg iz-e, hogy hamar összekopjon) húz, minden rendben vele...

Rutin vizsga is megvan :) Már csak a forgalomig nem szabad elvetetni a jogsim :D Utána meg mehetek hivatalosan is :D
phisoo-te meg nem is mondod h rap fan vagy...i love hip hop
fire-non feszítesz a haver gépén ...jo lex a sárvédő ...phisoo-okés
Tényleg, nálad mi újság a moccal? Gondolom már megvan a bejáratás, meg az ezres szerviz Próbáltad már mit megy rendesen?
Vdani, Trakee, ti is...
Hi all!

Vdani jobbulást! A motor a legkevesebb, a lényeg, hogy te egyben vagy!
Elissa, Ed fel vagytok véve iwiwre Én Kovács Árpi, ha érdekel valakit...
mámint dugócserés
volt itt az elöbb haverom,most lett kész a mitoja, dugógyerés volt... csinált 1 képet,ahogy ülök rajta
ja me g itt va na sárvédő..az sx... most elég fura h nincs viszavágva meg endurokerék,meg szürke de maj meglesz csinálva,hnap mek festékér... külők is pár napn beül kész lesznek
A fő, hogy te egybe maradtál! A motort meg lehet javítani... Megjgezym máskor tesség alaposan felöltözni, és hjorzsolás nélkül megúszod! Sajnos haverom is így járt, szerencsére a ruha őt megvédte, (az esőfelső mega ruhát is) a motor jobb oldala meg jó karcos lett.... Pont el akarta adni... Most vagy így viszik, vagy megcsináltatja a fényezést...
Jobbulást kívánok!
Hello! Kellene nekem aprillia tuareg 125-öshöz Gyujtótekercs ha valaki tudna nekem ebben segíteni várom a válaszát! Köszi.
De a poén hogy pont tegnap gondoltam rá hogy nsr még ép és tök jó lenne ha így is maradna, és ezért tök óvatos leszek vele meg minden...
na várj a tank hátul van, ami meg tanknak látszik az meg csomagtartó? mint a dna-kon van ?