Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem tud, igazából a tankot nem is látod , eltakarja két idom, és összesen ez a 2 idom van a motoron , de ahogy láttam nem sérült egyik se
tank nem horpadt be?
nsr
nsr vagy mtx?
kicsúszott az eleje, de elég furcsa módón
jól elintézted magad, jobvulást, de hogy sikerült elesned?
Igen, hát én aszfalton, kijukadt a könyököm, két térdem, és az órám nyoma is benne van a csuklómban , de sajna megütöttem a térdem és a vállam, szóval ezek is fájnak rendesen, főleg a vállam
én is lefektettem a kicsikémet 80 nál de az volt a mákom hogy akkor vágták a füvet, és ugys a füvőn csúsztam meg és a nagy levágott fűkaszalba csapodtam én is meg a gépem is, szal nem volt cink felpattantam és m,entem tovább de a vállam picit fájt
Basszus megfektetted a gépet? Jol vagy? ...
agysten vdani melyikkel estél ? azt hogy sikerült ?
Hát csúszott az út
Fater is mondta hogy még autóval is, pedig direkt óvatosan jöttem végig , de ez van, megszívtam, kuplungbowden kuplungkar, váltókat meghalt, más nem hiszem mert utánna még így mentem el haverhoz... szerintem most ott marad egy darabig
Na mentem csucsukálni ...
Széleset , hosszút, óccsót.. stb. kinek hogy...
Há micsináltál te vaze... melyik gépet? a hajtányt vagy valamelyik "cvejtákt"ot?
hol kell lubot keresni?:D ere nem jöttem rá de most mek alszok,maj hnap előkeritem
csááá
behullottál? az nsr el?
Tuaregesek barátikörének létszáma 125
viszaigazoltam na mek alszok
csáóó
Szokványosan kibaszottul csúszott. még autóval is amikor fater vitt haza, ugyanis gépet eldobtam...
Edu is Fire is fel van véve....
elissa rádtaláltam
JÁÁÁ na végre már egy rendes viharnak látszó képződmény... pont szemben az ablakommal akkora villámok voltak mint az állat nagyon királyul néztek ki és nem csak 1-1 áááh fenét egyszere vagy 4-5 ilyet sem láttam még csak videón... nagyon tetszett közben TotalCart néztem eső az esett de semmi komoly... csak egy szokványos esőcske...
én má felvettelek rég minyá előkeritem elissát
engem is vegyetek fel Tarita Eduárd
nem tudom mi folyik itt álítólag mindenkinél esik az eső dörög villámlik, fúj a szél nbagy vihar van, jégeső minden , d itt nélunk csak a szél fujdogált, meg halom váolból a dörgést néha a nyitott ablaknál érzem a hűvös szellőket.... nemtom mikor akar ideérni má az a rohadt vihar
maxi-írtam neked is iwiw