Igen, hát én aszfalton, kijukadt a könyököm, két térdem, és az órám nyoma is benne van a csuklómban , de sajna megütöttem a térdem és a vállam, szóval ezek is fájnak rendesen, főleg a vállam
én is lefektettem a kicsikémet 80 nál de az volt a mákom hogy akkor vágták a füvet, és ugys a füvőn csúsztam meg és a nagy levágott fűkaszalba csapodtam én is meg a gépem is, szal nem volt cink felpattantam és m,entem tovább de a vállam picit fájt
Hát csúszott az út
Fater is mondta hogy még autóval is, pedig direkt óvatosan jöttem végig , de ez van, megszívtam, kuplungbowden kuplungkar, váltókat meghalt, más nem hiszem mert utánna még így mentem el haverhoz... szerintem most ott marad egy darabig
JÁÁÁ na végre már egy rendes viharnak látszó képződmény... pont szemben az ablakommal akkora villámok voltak mint az állat nagyon királyul néztek ki és nem csak 1-1 áááh fenét egyszere vagy 4-5 ilyet sem láttam még csak videón... nagyon tetszett közben TotalCart néztem eső az esett de semmi komoly... csak egy szokványos esőcske...
nem tudom mi folyik itt álítólag mindenkinél esik az eső dörög villámlik, fúj a szél nbagy vihar van, jégeső minden , d itt nélunk csak a szél fujdogált, meg halom váolból a dörgést néha a nyitott ablaknál érzem a hűvös szellőket.... nemtom mikor akar ideérni má az a rohadt vihar
Fater is mondta hogy még autóval is, pedig direkt óvatosan jöttem végig , de ez van, megszívtam, kuplungbowden kuplungkar, váltókat meghalt, más nem hiszem mert utánna még így mentem el haverhoz... szerintem most ott marad egy darabig
Széleset , hosszút, óccsót.. stb. kinek hogy...
csááá
csáóó