az mondjuk valami gyér 700 ft os volt de a multkor azt mondtátok h 10 40 es hajtóműolajat vegyek, na most akkor döntsem el inkább megkérdema szerelőmet na megyek mer lassan vége az órának pá
már milliószor le lett írva hogy hajtómű olaj nem jó bele!
sima motorkerékpárba való motorolaj kell, 1200Ft és jó bele...
Olajból meg helyedben r2 vennék mindenki azt ajánlja...
szerelőnél van direkt vettem bele olajszivattyut, me nem akarok vele bajlodni hogy mikor hogy öntsem bele az olajat... és azér kérdeztem hogy inkább ráállítsam maxra az olajszivattyut, és adjak még neki egy kis keveréket, vagy elég lesz ha ráállítom, amugy amikor 1:40 be kevertem akkor szorultam meg meg szarráment a főtengelyem meg ahajtokarom is... szal erről a símán 1:40 be keverésről enyit... meg akkor nem is füstölt amikor 1:20 ba volt na akkor füstölt
szét néztem nete, hajtóműolajból hai lyet veszek az jó ?
TRANSMISSYNT 75W80
Specifikáció: API:GL-5, ZFTE-ML02D, 08
Kiszerelés: 1L, 20L
Leírás: Teljesen szintetikus, EP (kopáscsökkentő) adalékolású, energiatakarékos, magas teljesítményű hajtóműolaj. Elsősorban személygépkocsik kézi kapcsolású sebességváltóihoz, kiegyenlítőművekhez, hátsóhidakhoz és a kormányszerkezetek kenéséhez optimális kenőanyag.
oiltartályba meg ha ilyet ?
SYNTSTROKE TTS / TTS ECOBLU
Specifikáció: API:TC, JASO:FC, ISO-L-EGD
Kiszerelés: 1L
Leírás: Csúcsminőségű 100%-osan szintetikus, előoldott kenőanyag az új generációs lég- és vízhűtéses kétütemű motorokhoz, illetve az un. autolube ( olajbefecskendezős ) kétütemű motorokhoz is.
Ugyanezzel az adatokkal rendelkező TTS ECOBLU eper, vadvirág, mentol illattal.
te tudod szerintem ne nyúlj a pumpához, szervízbe is azt mondják hogy pumpához nem kell ilyenkor nyúlni csak rakj bele 1:40et, még így is úgy fog füstölni mint a szemét
agysten !akkor csak az lesz hogy az olajszivattyut fullra rűáállítom és kész, de azé benyába is rakok 1:40 et, hadd füstöljön ... az nem lényeg, legalább nem leccnek szúnyogok...amugy amikor 1:10 be kevertem neki akkor is faszuául elindult, csak nem pörgött ki rendesen, de viszont gyönyörűen elégette azt is, amikor gyorsultam robogoval a robogo csupa olajfolt lett , amugy vanj olyan olaj hogy challoils full szintetikus, és epres : szal ha azt rakok bele és odaadom az olajszivattyunak rendesen és nem keverem bele akkor az is jóó ugy nem? amugy amikor raktzam bele olyan epresolajat kurvajó illatza volt, szal szerintetek aza challoils epres full szintetikus olaj az jóóó? 1900 ft 1 littyó
há de hirtelen nem jutott jobb eszembe... de szerintem szemléletes és azzal már találkozott az életben így a motor helyébe tudja képzelni magát...
Na, itt süt a nap, meleg van mint atom a szél lengedez kicsit így pont jó idő van csak lenne már kész... na mind1 eljön még annak is az ideje... szerintem megyek bringázok egyet... tegnap este csak elmentem szaladni egy kört... huuuu vaze , de rég volt már, mire visszaértem a házhoz alig kaptam levegőt Na mind1 mostmár rendszeresen kellene menni mert kb annyira vagyok fitt mint az a bizonyos tál máskostészta... majd jövök
Széles utat!
Szép napot! Ed- teee bele ne tedd azt az olajat! ! ! ....honnét szedtél ekkora hülyeséget már bocs h az jo lex bele...ugy galyra vágod vele a gépet h tolhatod a vastelepre...Tuareg 125- nekem is tecc a hasonlat ....de igaz
micsoda hasonlat bazki ez kurvajó olyat röhögtem a mákos tésztádon am téleg nem fog megragadni,me nem indul be leeht,h ed szúnyogirtós gépezetet akar.. végigmegy az uccán és oan füst lesz,h nem látni semerre
vagy a pumpát állítsd normálisra ... vagyis bejáratásnál kicsit több kell neki de nem ennyire... aztán ha vége a bejáratós résznek akkor mehet a normál keverék és kész
de ezek benzinnel mennek alapesetben ... az olaj az a kenéshez kell... olyan ez mintha a mákostésztát úgy csinálnád hogy 1 kiló mákba beleteszel pár darab tésztát.. na az sem olyan jó enni ... ugyanez van a motornál is... sok olajtól lehet nem fog megragadni de hogy be sem indul sztem az tuti
szivattyu rá lesz állítva mint állat meg bele lesz keverbve még a benyába is egy pici pl mostmár olyan 1:40 amig bejáratos lesz
aztán keverést elfelejtem
Tudod te hogy műxik a 2t? olajtartályból is nyomná az olajat az eleve keverékhez? szerinted a végére milyen keverék arány jönne ki? kb liter olaj deci benzin.....
me pumpát azt akarok mer ha véletlen nincs időpm belekederni vagy valami amig bejáratós... addig nyomo mneki 1:35 be még + ba aztán már csak nagyon rá lesz állítva az oilkszivattyu
én mentem már 1:50el is és nem ragadt meg, de te tudod szerintem kevés benyát kap a géped...
sima motorkerékpárba való motorolaj kell, 1200Ft és jó bele...
Olajból meg helyedben r2 vennék mindenki azt ajánlja...
TRANSMISSYNT 75W80
Specifikáció: API:GL-5, ZFTE-ML02D, 08
Kiszerelés: 1L, 20L
Leírás: Teljesen szintetikus, EP (kopáscsökkentő) adalékolású, energiatakarékos, magas teljesítményű hajtóműolaj. Elsősorban személygépkocsik kézi kapcsolású sebességváltóihoz, kiegyenlítőművekhez, hátsóhidakhoz és a kormányszerkezetek kenéséhez optimális kenőanyag.
oiltartályba meg ha ilyet ?
SYNTSTROKE TTS / TTS ECOBLU
Specifikáció: API:TC, JASO:FC, ISO-L-EGD
Kiszerelés: 1L
Leírás: Csúcsminőségű 100%-osan szintetikus, előoldott kenőanyag az új generációs lég- és vízhűtéses kétütemű motorokhoz, illetve az un. autolube ( olajbefecskendezős ) kétütemű motorokhoz is.
Ugyanezzel az adatokkal rendelkező TTS ECOBLU eper, vadvirág, mentol illattal.
Na, itt süt a nap, meleg van mint atom a szél lengedez kicsit így pont jó idő van csak lenne már kész... na mind1 eljön még annak is az ideje... szerintem megyek bringázok egyet... tegnap este csak elmentem szaladni egy kört... huuuu vaze , de rég volt már, mire visszaértem a házhoz alig kaptam levegőt Na mind1 mostmár rendszeresen kellene menni mert kb annyira vagyok fitt mint az a bizonyos tál máskostészta... majd jövök
Széles utat!
aztán keverést elfelejtem