Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha különolajzásba nyxomok vmi májer olajat és akkor a still olajat belekeverem külön a benyába pl 1:35 be akkor az má fasza nem?
REPSOL
én kérek elnézést bocs akkor milyet rakjak bele?
Nem azt mondták múltkor hogy az túl sűrű bele és nem bírja az oil szivattyú?
na azt bele ne rakd! túl sűrű a stihl oil,nemtudja normálisan átnyomni a pumpa.. szvcal ha nem akarod,h frissen felújítot blockod megragadjon mint a szar,ak kerüld különlajzásba a stihl ilt
Nyugodtsáágvan... ha jössz akkor még szép hogy megcsinálom...
agysten, Stihl olaj az jóóó a különolajtartályba ? :XDXD a stil oil ful szintetikus? melyik alegjobb 2t oil?
nah azért
dehogynem hééé te...még nem tudom mikor...majd megdumáljuk de sztem nemsokára...ma is gondolkoztam rajta h elmegyek Miskolc felé nyugi...szolok...majd egyeztetünk
jah, és amit kifelejtettem.....tudok egy eladó 50es Tuareg Rallyt, jó állapotban
ha érdekel majd írj, vagy vegyél fel msnre.....
ehh, nekem nem is szólsz, hogy errefelé fox járni?
Elissa - jók lettek a képek, tetszik mind főleg amelyiken te vagy
hmmm.....50es Tuareg.... hát figyelj, nekem tetszik a külseje meg ilyenek.....amúgy 50esként 80as tempót ment, elöl 14 hátul 44es áttétellel......és a gyorsulása se volt rossz.....szerintem jó motorok, bár ha veszel, akkor Tuareg Rallyt vegyél, legyünk többen ja, meg azért nézd meg mit veszel, leginkább olyat nézz, amin Gilardoni henger van.....az a gyári, és az enyém 15 éves msot és még mindig tökéletes lenne, ha nem adtam volna el, az új 70es szett miatt
na de most én lépek
bye, jo8 all
széles utat!
Tuareg125 - majd azért mondd meg, hogy miért lesz itt leszámolás
hihi... ....jah gyenge kifogás a suli ...futni...régebben én is jártam rendszeresen...jo ötlet...de majd inkább visszaállok a capuiera aerobicra...az is jóóó ...csin jad a gépest...mert sztem hamarosan megyek arra felétek gurulni...nya további szép estét
ugyan hol lenne Jók a képek motoros babe Nekem még mindíg nyugszikban figyel a teve ... sajna a suli miatt nem jut rá időm na jó ez gyenge kifogás volt , holnap viszont szétkapom mostmár és leméricskélem rendesen , menetfésűm az nincs , na de majd beugrok a volt sulimba aztán megpróbálom ledumálni a volt tanárommal hogy csináljunk már egy ilyet aztán nyomás gurulni... Jah most meg rámjött az elmebaj ... azon gondolkodom hogy lemegyek futni... ÉN .... FUTNI MUHHAHHA
Na mind1 később jövök
amugy hol van mindenki?
Erről bővebb infot maxidj tud neked adni, neki 50-es van....már 70es szettel
Nekem nem sok problémám volt még vele...szinte semmiségek...ezt most nem értem mért írtad? ...most mentem vele még egy karikát
Hár gyerekek ahogy itt olvasgatom a irományokat és hát elissa látom neked is problemed volt nekemis az erő elment 9000 azt kicseréltem a pipát azt megint megy hál isten de amúgy a benzin is szar egy hányás
üdv arnold
Sziasztok!Nagy dilemmában vagyok:Most Simsonom van de egyre jobban tetszik a tuareg! És úgy néz ki hogy veszek egyet(kell keressek egyet meg el kell adnom a Simsonomat). Szerintetek megérné cserélni egy 50-es tuaregre?Tulajdonképpen mit tud egy 50-es tuareg?Utazója kb. mennyi?Hány LE?
nya jol van már nya...
wow kira...
oh,ami szép kis elissánk a szép kis mocijával jó kis kép
kezd minden üszeálni a supermoto hoz sőt, sztem minden megvan küllőket csinálják festés má levan beszélve,centirozás is, gumik megvannak, sárvédő megvan,teo harmokika megvan,felnicsik megvan,matricák megvannak.. csak öszekell pakolni maj sztem 2-3 hét és kész lesz a kicsi
És egy rolam is
jók a képek
na mek rápróbálom a sárvédőt a gépre