szerdai moccozás
de csak lightosan nyomattam,me 1edül voltam..de most jön még pár ember.. velszeg lesz 2quados srác is és nagy a sár kinn húú mi lesz itt
Reggelt!
Háát itt nincs valami túl jó idő , szottyos az út felhős az ég... szóval az eső eleredhet bármikor...
Pedig úgy volt hogy haverékat felviszem Bánkútra aztán mennek egy kört a DH pályán... mondjuk ha nem fog esni akkor lehet felőlem , csak a retkes bicajt nem tesszük a kocsiba
A gépsas még mindíg áll egyhelybn sajna, de ma már megpróbálom lebeszélni a forgácsolós fickóval hogy csináljon már nekem egyet (szelepszár)
Széles utat !
de miért ne pörgessen 6 ezerig?
am elolvastam msot a leírását az van benne, hogy fél gázon kell használni, és a bejáratás annyi, hogy 40-60 percet kell úgy menni vele, hogy ugye félgáz, és max 6ezres fordulat
mondjuk én maradok az 500km-nél inkább, az a biztos
na mégisd megfúrod? mik a tervek nállad? nekem most zajlik a supermoto épités.. csak az a hülye küllős nem halad má jövőhétre igérte a küllőket.. aztán mehet porfestésre, aztán centirozni.. és ekkészülnek a kerekek,addig megpróbálom megcsinálni a többi dolgog rajta... sárvédő,matricázás,pár cucc lefestése, telogumi csere meg ienek...
nem tud vki ktm sx 125 első sárvédőt?
az én etx emnek akkora hangja van ,meg ált ugy jövök vele,h elém gyalogos,biciklis nem mer kijönni vmeik nap mek az uccán,1kerekezek az etx el,nézem öreg néni teker bike al,csóválja a fejét mondom anyád
am meg óvatosan bánjá vele, 6ig se nagyon forgasd,meg ne mindig 6ezres fordulattal menny...
Na végre valami jó hír is! Gratz az új hengerhez! Én is jövő hét utáni héten viszem fúratni, meg hoznak dugót, aztán huss, 1000 km bele, utána meg csőgáz Amúgy igazad van fire, csak jobb, ha fúratom, úgyhogy úgy is lesz. Bazz, annyi tervem van még a motorral, meg annyi minden kell még rá... Megint úgy járok, mint tavaly, 2 hetet szerelem, 1 napot motorozok...
még nem is, csk óvatosan
mondjuk már az első körnél jött egy köcsög autós.....meg bringások nem mentek odébb....bár nyomtam egy hátsó fék satut, olyat csikorgott a gumi, hogy rögtön félrementek
volt 1 hét nyugtuk az embereknek, mert nem voltam motor közelben....de majd most ráadásul 70es is
de csak lightosan nyomattam,me 1edül voltam..de most jön még pár ember.. velszeg lesz 2quados srác is és nagy a sár kinn húú mi lesz itt
Háát itt nincs valami túl jó idő , szottyos az út felhős az ég... szóval az eső eleredhet bármikor...
Pedig úgy volt hogy haverékat felviszem Bánkútra aztán mennek egy kört a DH pályán... mondjuk ha nem fog esni akkor lehet felőlem , csak a retkes bicajt nem tesszük a kocsiba
A gépsas még mindíg áll egyhelybn sajna, de ma már megpróbálom lebeszélni a forgácsolós fickóval hogy csináljon már nekem egyet (szelepszár)
Széles utat !
mi kéne fiam?
am elolvastam msot a leírását az van benne, hogy fél gázon kell használni, és a bejáratás annyi, hogy 40-60 percet kell úgy menni vele, hogy ugye félgáz, és max 6ezres fordulat
mondjuk én maradok az 500km-nél inkább, az a biztos
nem tud vki ktm sx 125 első sárvédőt?
hnap mek crossozni,elvileg 1 50es rx ,emg 1 cross 70es szimó jön még
am meg óvatosan bánjá vele, 6ig se nagyon forgasd,meg ne mindig 6ezres fordulattal menny...
mondjuk már az első körnél jött egy köcsög autós.....meg bringások nem mentek odébb....bár nyomtam egy hátsó fék satut, olyat csikorgott a gumi, hogy rögtön félrementek
volt 1 hét nyugtuk az embereknek, mert nem voltam motor közelben....de majd most ráadásul 70es is
csak a henger 15km után elég meleg volt, nem tudom mennyire lehet meleg, de ez eléggé az volt
pedig nem is húztam neki 6 ezer felé....még