Kinyitja, hogy kiszellőztesse a hengert, és nehogy beköpje a gyertyát... Egyébként a vákumosnál a hátsó fékpedálon van egy bowden, az húzza fel, ha fékezel vele...
de mia z h kis fordulaton nyit? hát ak semit se kel csinálnia,magas fordulaton kel nyitni,, ha nem nyit,ak vmi gyik van a power elektronikával, vagy mitomén mivel, a miton más volt a power cucc
csak a gyújtótrafó lett cserélve .Előtte ki is lett próbálva mielőtt vettük.ugyhogy az jó sztem.Mitől lehet az h nem nyit?Piszok nincs rajta sehol.Beállitás?Elektronika?
Sziasztok!Rég jártam erre.Ma ujra nekiugrottunk a Tuaregnek haverral.Nos most az a szitu,hogy minden uj rajta.Trafó is van bele véve másik.Kék.Eddig fekete volt :( . Azzal nem is volt jó.Ami fura hogy a power nem nyit,pedig arany tiszta minden.könnyen mozog az elektromágnes is.Alacsony fordulaton behuzna,de magas fordulaton már nem is akar.Lámpával is néztük meg ugy is hogy nem volt rajta a bowden és kézzel tartottuk ,h ogy behuzza e.Szal kis fordulaton lehet h jo lenne ,de fent nem jo.Mentünk is vele,nincs power :( .Tudtok valami ötletet adni mit nézzünk meg? Köszi.
Balázs
Hú, de morci lettél hirtelen... Én személy szerint szeretnék Tuareg talit, de úgy érzem, ezt nehéz lesz összeegyeztetni úgy, hogy mindenki ott legyen... Ki kell tűzni egy dátumot, amit közösen megbeszélünk, ami a legtöbb embernek jó lenne, és aki jön, jön, aki nem, nem.
inkább a kék hangszórót választanám ha lehet... mondjuk attól függ honnan indul a gyalogtúra
Na akkor mostantól lehet a motorozásra koncentrálni... Akkor akartok Tuareg talit vagy sem?
remélem jó lesz :D
Balázs
Na akkor mostantól lehet a motorozásra koncentrálni... Akkor akartok Tuareg talit vagy sem?