Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyém volt a 9000
hát számolj... nekem csak a 8000 meg a 8888 kellett (asszem) viheted.... 51
ja most 52 na mind1... este még irkálunk, felkelek hajnal 3kor és viszaszámolok 0ig
beszarás
ezt má hetek óta figyelem.h nemsoká elérjük ,én akarok a 10000. lenni
Kedves Roland!
Nézd meg a e-mailod mert küldtem egykét dolgozt
üdv Arnold
58....
59.
Hogy is csináltad?
60.
oksa....micsoda figyelmeztetés
komolyan, jó minden rajta, ugyanaz a felfogatás
aki a 10000 re pályázik annak szólok hogy még 62 hozzászólás kell....
szasztok
Mizu erre? Nálunk fúj a szél , mondjuk a motor épp nincs formában de teszek róla hogy minél hamarabb legyen Majd később kiveszem a szelepszárat és leveszem a méreteket aztán holnap ha tudom legyártatom vagy legyártom én magam... mert motorozni meg már kéne... mondjuk lehet elkéne kérni tesómtól a yamahát mert ő mostanában nem nagyon ér rá és alig mászkál vele.. aztán nehogy ellustuljon Nah majd később jövök
Bye
hali motoros elissa
szasztok moccosok
de a felfogatás fullra megegyezik? ezt nem akarom elhinni
felprobáltuk és jó rá, és a láncomnak is jó
Szevasz!

Tudod, elég valószínűtlen, hogy az ezresen 520-as lánc legyen,,, Sokkal valószínűb, hogy 525-ös, vagy 530-as... Szóval sajnos valószínűleg csak kacatot kaptál, de ezen használni nem tudod....
Hogy ha érdekel nekem is van egy zsír álapotú főtengelyem. keress meg emailon:patvaros87@gmail.com
sleep
am mewg amennyi pénzt othagytál nálla, 1 komlett blockot adhatott vna má igyen
hát, jó AK KAPTAd tök mind1
am meg , nemtom mien lánckerék az,és rámegy e 1ált a rally ra.. de 520as lánc om van,meg az van szinte mind 125ösön ..
dire , nem vettem, ingyéé kaptam szerelömtől, mert az ezresre más láncszettet raktak, és kimaradt a háccso fogaskerék, nem tom hogy a lánc jó lenne-e rá [ na pááO19]
cső a fogaskerék nem eladó, csak megmutattam hogy milyet szerváltam az enyémre, a lámpabúra eladó