abból gondolom mert nem nagyon szoktak totál pontosak lenni... 600 meg 1000 es gépek nagyon nagy hányada eltér a géposztály térfogatánál és nem csak 1-2 ccm el
hát,bizos h az én hengerem nagyobb mint a tied,mivel az enyém volt fúrva párszor tied meg nikasilos ,az nem aról híres,h fúrják szval sztem töb mint 4cc mel több az enyém,lehet irigykedni 45ös dugó van am az enyémbe most,még 2× fúrható
tudom,h 2ütemű az a kawa,de nem szép,vagyis nekem nem teccik,neked se tecene ha 16éves lennél,és nem csak motorozni kell,hanem pl a sulinál megjelenni vele,és azé ot keménynek kell lenni,legalábbis annak láccani hogy nézne ki ha 1 ien 2.világháborús kawáwal ott kerekezek a sulinál? ink az aprilia supermotoval kerekezek ott,az flash ebb látvány vágod má mi itt a lényeg? hova mész,most jöttél még csak..vagy gyomlálod a homokbányát?
Fire - Kösz a támogatást.
Amúgy ez 81-es és gyári állapotú. Elmegyek megnézem azért. Ja ez 4t nem kettő. A Tuareg pont elég a két üteműből, na meg a stihl fűrészem.
vidd el a hengert mindenképp,és próbáld bele,vagy add oda az eladónak,ha ért a motorokhoz tudni fogja meik a bele való dugó... vertex,prox dugó sztem jó,nekem vertex volt a moccba,az jó volt
honnan tod,h 1× lehet csa kfúrni?
Amúgy ez 81-es és gyári állapotú. Elmegyek megnézem azért. Ja ez 4t nem kettő. A Tuareg pont elég a két üteműből, na meg a stihl fűrészem.
meg azt honnan tudom meg hogy volt e hónolva?