Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mien zh? ez nem egyetem csak gimnázium
Ezt is megértük... hiányzom valakinek... mondjuk ha kicsit fiatalabb lennél és nőnemű jobban örülnék neki... (ez Zoltán, még mielőtt ezt is elkezdik boncolni ) Na mind1
Amúgy nem tudom miért csak egyszerűen nem nagyon tudom elképzelni ... majd keresek képet róla aztán majd megnézem mennyire is bírja a terepet... Amúgy a bömöst sztem nem érdemes újat venni, használtan nagyon jó állapotúak vannak és 1-2 év használat után szinte ugyanannyiért el tudod adni, ha nem többért... Sajna újonnan megkell fizetni a márkát... de azt tegye meg inkább a tehetős újrakezdő
Fórumokon szoktál ezek után érdeklődni? mert a tulajoktól sokmindent meg lehet tudni...

Jah akkor ki az aki szándékozik menni Kunmadarasra? csak mert eltolták a kirándulást egy hónappal (amire így már lehet nem is megyünk) aztán szabad lett máj. 1. Na? Na? Elissa te jössz azt tudom...
Képzelem milyen top-on leszel a zh-n
ne is emlegessétek a nyelvtnthnap írok tz-t belőle,mek minyá átolvasom
rem hnap ideér a felni,me ak megírom első órába a dogát és má jövök is haza építeni az sm et
mivan mégse lesz tuareg supermoto? döncsd má el mit akarsz
Na jó - figyelj női szemmel neked melyik jön be inkább. A Yamaha XT vagy a Kawa Versys.
Azért kérdem mert a barátnőm nem igazán rajong a moccokért - legalábbis a vásárlásukért amikor végigjárom a szalonokat és látom h már nagyon sőt még annál is jobban unja az egészet. Szval ezért szeretném tudni h szted melyik ami jobban bejön egy nőnek.
Sztem is!
inkább beszéljünk a moccokrol
persze persze a semmiről nem szoktunk beszélni ...amugy vágom mire gondolsz asszem legalább is ...
Áááááh Seemmmmmiiiirrőőőőől.
Csak vicc volt - Bocs
hát ööö...nyelvtan ... ...nem nyilatkozom...csak annyit h az irodalom és egyben nyelvtan tanárom anno nem csalodott bennem...doktorálni nem áll szándékomban...anélkül is okos vagyok ...ugye mien szerény is...és h mi a helyzet?most miről beszélsz?
Tuti vagy nyelvtanból mi ?!?
Fogadok hogy Már Doktorálni is akarsz
Amúgy senki sem ért félre semmit - pontosan tudjuk hogy mi a helyzet
nem találtam ott szettet
jol van már nya...nem ért férre mindent mindíg mindenki/micsoda alliteráció mi?-hihi/
Na mi van?!?
Mindenki újítja a gépparkját?!?
Ezt gondoltam
Gőzöm sincs. De én új elektronikát vettem ott - azóta is megy vele.
én kapásbol Szabira gondoltam...
szasztok, A1-el milyen 25 ös endurot érdemes venni? kawa kdx en gondolkodtam... szerintetek?
de ott új szettek is vannak?
Ja . Kényszerpihi. Megyek az úton mondom itt a kanyar teszem vissza - oszt a kuplungkar úgymaradt. 4 dikkel is be tudok kanyarodni . Aztán meg csak néztek ki ez az őrült . Néztem de hál" istennek csak kicsúszott a bowden. Holnap megcsinálom - asszem
Nem a moccrol hanem Szabiról
Tényleg Tuareg 125 - ről vki tud vmit?
Hellosztok Mizujs?Pihennek a gépek...?
Hé nézd meg az addel.hu-n Ott is sokminden van aprilia-hoz.