Sziasztok!Szép napot! Hát nem tudom de nekem a bömvé ne jön be igazán...persze emberre válogatja...meg elég huzos az áruk....nem? ...nya most mentem mert dolog van!Széles utat!
Én sem vok az .
Amúgy meg nem tom mennyire kényelmes egy dakaros mocc, de lehet hogy mégis xt lessz. A 650-es bmw egyhengeres ? Már semmiben nem lehet megbízni . Amúgy a versyst miért nehéz terepen elképzelned ? A gyári gumma igaz nem terepre való de amúgy elég magas meg erős hozzá nem?
csak az a baj hogy újonan nem valami olcsó... én mondjuk simán vennék egy használtat... ki lehet fogni nagyon szép állapotúakat mivel ezeket nem a nagyarcú vagány kisköcsögök veszik...
na ahogy látom akkor én is jókor jövök majd keresek neked valami szalont... amúgy tesóm a wallissal nézette át a gépeket megvétel előtt meg ott leinformálta mind2őt mielőtt megvette volna....
de motorral nem láttak,azt leraktam a suli elött,nem mentem be vele a suliba ők csak azt tapasztalták,h az órájukon nem voltam,de csajozni betok menni a suliba de ha megkérdik,ak azt mondom,h jötem a háziér am meg kajálni mek,meg csajhoz
Rá se b@ssz!
Azért csinálják mert nekik sosem volt moccuk és lila f*ngjuk nincs az egészről. Meg már elfelejtették h ők is voltak fiatalok. Mostmár könnyű nekik erkölcsösnek meg kötelességtudónak lenni
motoroztam ma,azzal mentem orvoshoz a sulinál nyomtam 1kereket a népnek aztán délbe meg mentem be a suliba kajálni,meg csajozni, persze h öszefutottam pont azzal a 3 tanárral,akivel leginkább nem kellett vna,mer volt vele délelött óra,és még köcsögök is órájukon nem voltam,de szünetbe meg ott vok csajjal a suliba elég csúnyán néztek na de le van szarva kcsög tanárok
mi a helyzet? mindenki dolgozik? én betegállományba vok
Amúgy meg nem tom mennyire kényelmes egy dakaros mocc, de lehet hogy mégis xt lessz. A 650-es bmw egyhengeres ? Már semmiben nem lehet megbízni . Amúgy a versyst miért nehéz terepen elképzelned ? A gyári gumma igaz nem terepre való de amúgy elég magas meg erős hozzá nem?
csááá
Én is megyek, vszínűleg már csak holnap jövök mindenkinek minden jót (Fire-JOBBULÁST!) és széles utat!
na én mek me fojtatódott,nemsoká jövök
nézzétek az rtl-t
Én általában nem rettegek, inkább tőlem szoktak
Azért csinálják mert nekik sosem volt moccuk és lila f*ngjuk nincs az egészről. Meg már elfelejtették h ők is voltak fiatalok. Mostmár könnyű nekik erkölcsösnek meg kötelességtudónak lenni