ja,amúgy a búzaföldbe faszán lehet mexelni,meg driftelni,ideális most nagyon a mérete bütykös gumi szépen irtja,alig birtam kivakarni a tonna búzát a sárvédőből
széles fordulat tartomány az ink 4t nél létező dolog
am meg a saját szántásod kitaposni,szétmexelni,szétcrossozni,az nem poén a más földjén baromkodni,az a király
Nem vettem annak. Kösz a segítséget. Egyébként igazad van tényleg hosszabb távra akarok moccot venni, ezért nem vettem még - nem akarom elkapkodni . Amit mondtál megfontolandó de az igazság a következő:
Van egy kis tanyám ca 40ha gyep rajta az épületekkel és ide is be kell mennem a moccal meg a bányából is fel kell tudjon jönni. A bánya homok,laza talaj míg a tanya kötött igazi vendégmarasztaló feketeföld. Bár a bevezető út töltött 1,2 km de ha a gyepen át megyek akkor közelebb .
Amúgy nem igazán járok a szántáson amíg nem muszáj .Szóval egy viszonylag magas viszonylag rövidebb kezes kényelmes és nagy fordszám tartományban használható gépet keresnék ami az aszfalton is megállja a helyét és türhetően is néz ki (nem vmi csupasz cross-őrület).
amúgy meg nem kötöszödésből... csak látom hogy mindíg így használod a nevet hogy V-Storm... de nem az hanem V-Strom ... régebben én is azt hittem hogy storm mert annak van értelme... de nem... amúgy fene tudja ez mit jelent... pedig már hallottam régebben
Zoltán bocsi az írás hibáért ott a nem előtt akart lenni egy vessző csak lemaradt... és így ha elolvasod akkor pont hogy a versysre szavazok... csak visszakérdés volt hogy inkább az , nem? 2 hengeres, sztem finomabban jár mint az 1 hengeres, az ülése is kényelmesebb kellene legyen mint a másik 2őé (Pegaso Trail , XT 660) Az XT ben ami nekem egyálltalán nem tetszik az a blokk alatt elvezetett kipuff... a legsebezhetőbb helyen van... Futómű beállíthatóság terén nem ismerem ezeket a gépeket így majd ha utánanéztem tudjuk tovább boncolgatni a témát... Gondolom ha túrázni akarsz vele akkor kell majd rá dobozrendszer... azt megnézném hogy mibe kerül rá egy teljes szett... és a max terhelhetőséget mert elég sok motornál nincs nagy tartaléka a rugóstagnak 2 személy meg 6 zsömle azt annyi... mondjuk ha egyedül használod akkor az utas súlyát ki lehet tölteni a cuccokkal... Mondjuk nekem nem nagyon tetszenek azok a motorok amiken a topcasenek nincs hátul hely hagyva... vége a motornak aztán még onnan jön egy nagy puttony... furán néznek ki... de ez is szubjektív... De az a lényeg hogy ebben neked kell dönteni... Ha tudod próbáld ki mindegyiket mert gondolom nem akarod 3 hónap múlva cserélni a vasat mert nem bírsz ki rajta 30 Km nél többet... (ez megtörtént tesóm haverjával, SV 650)
Amúgy Fire így lehet vele kerekezni...
Majd még írok... bye
Jah új versenyző tünt fel Yamaha XT 660 .
Aprilia kiesett . Útálom ha nem vesznek komolyan. A 2. kereskedésben is ugyanolyan nagyképű öntelt f@sz volt az eladó mint az elsőben . Na mondom adnak a pénzemért másutt is moccot , megfordultam és eljöttem.
Trakee - Ezt új motor esetén mondták nekem és sztem békéscsaba sem egy világközepe
Látszik, hogy te is figyelsz... Pár oldallal ezelőtt leírtam, hogy fekete-metálbordó lesz, hasonló, mint elissáé Képeket majd, ha össze van rakva, akkor
hát,ink úgy mondanám,h mindenki tervezi,h sm et épít de aki úgy bele is vágott,az rajtam kivül nemnagyon van kiv vok mien lesz a tx supermotoként aztán lehet majd irigykedni
am meg a saját szántásod kitaposni,szétmexelni,szétcrossozni,az nem poén a más földjén baromkodni,az a király
Van egy kis tanyám ca 40ha gyep rajta az épületekkel és ide is be kell mennem a moccal meg a bányából is fel kell tudjon jönni. A bánya homok,laza talaj míg a tanya kötött igazi vendégmarasztaló feketeföld. Bár a bevezető út töltött 1,2 km de ha a gyepen át megyek akkor közelebb .
Amúgy nem igazán járok a szántáson amíg nem muszáj .Szóval egy viszonylag magas viszonylag rövidebb kezes kényelmes és nagy fordszám tartományban használható gépet keresnék ami az aszfalton is megállja a helyét és türhetően is néz ki (nem vmi csupasz cross-őrület).
nyomsz vele 10 egykereket,és rövidebb lesz a motor 10centivel
áááááááh,csak vicc
Amúgy Fire így lehet vele kerekezni...
Majd még írok... bye
Aprilia kiesett . Útálom ha nem vesznek komolyan. A 2. kereskedésben is ugyanolyan nagyképű öntelt f@sz volt az eladó mint az elsőben . Na mondom adnak a pénzemért másutt is moccot , megfordultam és eljöttem.
Trakee - Ezt új motor esetén mondták nekem és sztem békéscsaba sem egy világközepe
Én sosem akartam supermoto-t építeni