Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem jó lenne az 50es is, csak már lenne itt

hát jó te tod...
nem mind1? occsó legyen és jó az a lényeg
70 bazki
elég lenne nekem erre egy faxa 50es is
italmondo, egumotors
itt nézegesd a hengereket.. mehet ara nagyob henger ne szarjá
most szerzek az első kerékhez Loveimtől egy új km óra csigát azé van szétszedve
de am nekem elég lenne erre az 50es szett.....csak vmi oldal kéne ahol van fent hengerszett
baze megkellett vna nézni,h mekkora a furat és mekora a dugó kerékkel micsinálsz?
am simán rálehet nyomni nagyobb hengert,birja az
hát 50esnél nagyobbat semmikép nem akarok rá, emrt akk szétmenne a kuplung meg a többi kopó cuccos is..... amúgy azért kell hengerszett, emrt kotyog benne a dugó és sztem ezért eszik annyira soakt a gép
minek új henger? ha veszel ak má 70est vegyél,vagy 80ast
hol az első kereked?
amúgy 1keréken tuc vele menni
de,itt áll a garázsba mer hol lenne?
valaki nem tud egy olyan oldalt ahol vannak új 50es hengerszettek? (lehetőleg aprilia kéne..... )
hehe, sétálgatsz a motor mellett bár most én is ezt teszem, mer nincs benne első kerék, a szívócsonk le van véve.....szal ha akarnék de tudnék menni vele jah, azért benzin, meg oil van benne
Jah - az más
A mocc nem nálad van?
nem mentem vele sehova csak arra jártam,és beindítotam,megy e
Mentél is vele vagy csak indítgatod és tetszik h indul?
úgyláccik,hogy az etx megérezte,h gondosan öszeraktam
má 1 hete be se volt indítva.. odamentem,benzincsapot se nyitottam ki, szivató semmi,ráattam a gyjtást,rárugtam 1 kicsit,egyből beindult... tuggya mi a dolga
az a jó
hé nincs vkinek felesleges küllője? ami a hátsó kerékből származik? me ak nem kéne gyártatnom
mé pont a 8500 akartál le lenni,az nem nagy cucc... kiv vok ki lesz a 10ezredik megsugom,én leszek
am éldegélek,talán má kicit jobban vok mint eddig... várom a felnimet,de ma nem ért ide
Jah jah JÓÓ néhányan
vagyunk
Csővi all!
Mizu erre?
Fire - Ezért még számolunk . Én akartam jubilálni a 8500 - al
Am hogy vagy?
no jah azért vagyunk egy páran