most szerzek az első kerékhez Loveimtől egy új km óra csigát azé van szétszedve
de am nekem elég lenne erre az 50es szett.....csak vmi oldal kéne ahol van fent hengerszett
hát 50esnél nagyobbat semmikép nem akarok rá, emrt akk szétmenne a kuplung meg a többi kopó cuccos is..... amúgy azért kell hengerszett, emrt kotyog benne a dugó és sztem ezért eszik annyira soakt a gép
hehe, sétálgatsz a motor mellett bár most én is ezt teszem, mer nincs benne első kerék, a szívócsonk le van véve.....szal ha akarnék de tudnék menni vele jah, azért benzin, meg oil van benne
úgyláccik,hogy az etx megérezte,h gondosan öszeraktam
má 1 hete be se volt indítva.. odamentem,benzincsapot se nyitottam ki, szivató semmi,ráattam a gyjtást,rárugtam 1 kicsit,egyből beindult... tuggya mi a dolga
mé pont a 8500 akartál le lenni,az nem nagy cucc... kiv vok ki lesz a 10ezredik megsugom,én leszek
am éldegélek,talán má kicit jobban vok mint eddig... várom a felnimet,de ma nem ért ide
hát jó te tod...
itt nézegesd a hengereket.. mehet ara nagyob henger ne szarjá
de am nekem elég lenne erre az 50es szett.....csak vmi oldal kéne ahol van fent hengerszett
am simán rálehet nyomni nagyobb hengert,birja az
amúgy 1keréken tuc vele menni
A mocc nem nálad van?
má 1 hete be se volt indítva.. odamentem,benzincsapot se nyitottam ki, szivató semmi,ráattam a gyjtást,rárugtam 1 kicsit,egyből beindult... tuggya mi a dolga
hé nincs vkinek felesleges küllője? ami a hátsó kerékből származik? me ak nem kéne gyártatnom
am éldegélek,talán má kicit jobban vok mint eddig... várom a felnimet,de ma nem ért ide
Mizu erre?
Fire - Ezért még számolunk . Én akartam jubilálni a 8500 - al
Am hogy vagy?