Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mien blockhoz kéne?
kis pöcs
köcce
d emaj job lesz ez,ha lelesz takarítva,most full sáros

há de itt az átlag életkor vagy 25év én meg vok 16 nekem bácsik vagytok
Ezen az alapon a túristákat se szabadna beengedni, ők sokkal nagyobb kárt okoznak...
Na igen... múltkor volt a TV ben hogy az endurósokat aki nem tartják be a "játészabályokat" azokat LTZ 400 as Quaddal meg DRZ 400 asokkal üldözik... eddig asszem 2-2 db van.... de gondolom ez bővülni fog.
Igy van, csatlakozom az előttem szólóhoz.Én is ilyen problémával küzdök.Van egy 125-ös aprilia tuareg rallim és szarrá ment a henger dugó.Persze nem először történik meg vele.!Éppen ezért ha valakinek lenne fölös hengerje dugóval az érdekelne!
felétek a rendőrők DRZ 400-al járnak?
Csak az a kellemetlen, hogy egyrészt nem véletlenül természetvédelmi terület, és jobb lenne elkerülni, másrészt a rendőröknek is van pár DRZ 400 -asuk :D
visstaigazoltam
reggelt,
Jah amúgy fire jelzem hogyha kopna lefelé a lánc lehet venni szinezett láncsparyt...
Jó reggelt fire- tényleg cool a lánc...
Sziasztok!
Fire - NEM vagyok BÁCSI ! Amúgy meg tök igazad van.
Egy füstös lada niva aztán környezetbarát, a maga 1.6 tonnájával vagy mennyi az a szar...
na mi van elissa,feladtad?
nah itt van am így nem vmi jó,me a moci meg a lánc is tioszta sár,így nem néz ki oan jól,de maj ha sm szett lesz,ak nem lesz rajta kosz,ak lesz ez igazán jó..de ma sztem tök fainul néz ki,senkinek sincs ien lánca itt a környéken
hát,én nem kímélem a természetet ien téren amit a bütykök elkapnak,azt arréb rámolom a fenébe am nem attam föl,minyá felteszem neked a képeket meglett a telcsim véletlenül,amikor kivetem a pénztárcám a dzsekim zsebéből, a telcsit meg betettem heylette
nya mi van fire te is feladtad?
fire te vagy a nagy menekülő green peaces
miaz,kihalt a fórum? tente van zoli bácsi?
nehogy má 1 buzi niva lada lenyomjon terepen baze..
ne legyél má puhapöcsű há menyé ki csapatni,jönnek ak meg elhúzol.. szted amikor én a történelmi emlékúton mek kifele crossozni,oiszt csapom neki 100al,meg szánotm fel,ak mit szólnak? minket 1× elakartak kapni traktorral csávó látja,h jövünk,megált trakival,kiszál,megálunk oan 100méterer a trakitől,mondom haveroknak,na megyünk? áh nem,de hát gyorsabbak vagyunk..aztán elindultam,jöttek ők is,el a csávó melett oszt dúrtuk tovább neki
nem halt ki...csak nemrég értem haza
Na jó, akkor én is mentem.
Jó éccakát mindenkinek és széles utat!
Mi van?
Kihalt a topic?
Mindenkinek szép álmokat - tente-tente ?
Nálam is csak nagy gép jöhet szóba. Kétszer ültem robin - először és utoljára.