újonnan drága nagyon..én biztos nem veték így,csak úgy,h bonottt motorról leveszik és úgy... tegnap néztem kin atilánál,volt pár moccon de most nem éheztem,me nem volt vmi jó hangulatba atlia,me felbaszátk az agyát a vevők.. úgy szitta őket hívták telcsin ,érdeklőttek vmi iránt,bazmegozott neki k meg mindne én úgy röhögtem
Van egy rendkívüli kérdésem:
Ha a jótündér megkérdezné hogy a következők közül melyiket választanád mit válaszolnál melyik kellene?
- Honda Varadero 1000
- Honda Transalp 650
- Suzuki V-Storm 650/1000
Szeva mindenki!
Eduárd - sztem ilyen 2.5-3 rongy körül gondolkodj ezért már igen jó olajat tudsz venni. Én shell advanced 2t - t használok (már mikor megyek ) mert előtte is ezzel jártak a géppel.
Tuareg125, a hangulatért is megéri
meg én tervezem azt is, hogy ki lehetne menni a Majális parkba szalonnát sütni, persze motorral
ha van kedved gyere, csak előtte szolj, valahogy
nah sztem lépek eni meg ienek, bye
széles utat!
na ennyi game over jo8 mindenkinek.....
Maxi ha mennék holnap vagyis ma miskolcra akkor szólok előtte... a kiállítás maga nem érdekel csak a hangulat
Na jó éjszakát mindenkinek!
Széles utat....
most nézek épp fém fékcsövet... előre lehet kéne venni egyet... múltkor sokkal drágábban találtam de most van 7500 méretre vágva végekkel, csavarral.... ITT
csősztök, enyémbe mennyi a lux olaj? ami kibaszottul sokat tenne a motornak? nem számít az ár csak mostmár annyit ráköltöttem hogy nemérdekel hogy mennyibe kerül de ne legyen több baja, egyébként nemtom én hengerem nikoszilos? mert ha az veszek bele krómozottgyűrűket
Ha a jótündér megkérdezné hogy a következők közül melyiket választanád mit válaszolnál melyik kellene?
- Honda Varadero 1000
- Honda Transalp 650
- Suzuki V-Storm 650/1000
Eduárd - sztem ilyen 2.5-3 rongy körül gondolkodj ezért már igen jó olajat tudsz venni. Én shell advanced 2t - t használok (már mikor megyek ) mert előtte is ezzel jártak a géppel.
meg én tervezem azt is, hogy ki lehetne menni a Majális parkba szalonnát sütni, persze motorral
ha van kedved gyere, csak előtte szolj, valahogy
nah sztem lépek eni meg ienek, bye
széles utat!
Ami olaj jó bele az a castrol r2, kb 3000Ft literje, de megéri
Maxi ha mennék holnap vagyis ma miskolcra akkor szólok előtte... a kiállítás maga nem érdekel csak a hangulat
Na jó éjszakát mindenkinek!
Széles utat....
ITT
meglett csinálva,mengy mint a szar
csapattam vele erre arra..város meg minden holnap mek crossozni
mi azt honnan tudjuk? gyárilag kinasilos,de lehet,h perselyezve lett..