Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hozzám is irányícsd má el lécci ezt a tündért
újonnan drága nagyon..én biztos nem veték így,csak úgy,h bonottt motorról leveszik és úgy... tegnap néztem kin atilánál,volt pár moccon de most nem éheztem,me nem volt vmi jó hangulatba atlia,me felbaszátk az agyát a vevők.. úgy szitta őket hívták telcsin ,érdeklőttek vmi iránt,bazmegozott neki k meg mindne én úgy röhögtem
Aprilia RSV 1000 R Factory Retro Af-1 festéssel :)
nekem inkább Kawasaki ZXR 250
Van egy rendkívüli kérdésem:
Ha a jótündér megkérdezné hogy a következők közül melyiket választanád mit válaszolnál melyik kellene?
- Honda Varadero 1000
- Honda Transalp 650
- Suzuki V-Storm 650/1000
Szeva mindenki!
Eduárd - sztem ilyen 2.5-3 rongy körül gondolkodj ezért már igen jó olajat tudsz venni. Én shell advanced 2t - t használok (már mikor megyek ) mert előtte is ezzel jártak a géppel.
Tuareg125, a hangulatért is megéri
meg én tervezem azt is, hogy ki lehetne menni a Majális parkba szalonnát sütni, persze motorral
ha van kedved gyere, csak előtte szolj, valahogy
nah sztem lépek eni meg ienek, bye
széles utat!
lux olaj
Ami olaj jó bele az a castrol r2, kb 3000Ft literje, de megéri
na ennyi game over jo8 mindenkinek.....
Maxi ha mennék holnap vagyis ma miskolcra akkor szólok előtte... a kiállítás maga nem érdekel csak a hangulat
Na jó éjszakát mindenkinek!
Széles utat....
most nézek épp fém fékcsövet... előre lehet kéne venni egyet... múltkor sokkal drágábban találtam de most van 7500 méretre vágva végekkel, csavarral....
ITT
elissa,hnap felteszem a sárga láncot,aztán lefényképezem..csak az a baj,h nicns sárga patentszemem szval az sima szinű lesz
na kész az etx
meglett csinálva,mengy mint a szar
csapattam vele erre arra..város meg minden holnap mek crossozni
hát nézd meg,h nikasilos e
mi azt honnan tudjuk? gyárilag kinasilos,de lehet,h perselyezve lett..
nekem van tuaregre eladó kipuffom,ha érdekel
csősztök, enyémbe mennyi a lux olaj? ami kibaszottul sokat tenne a motornak? nem számít az ár csak mostmár annyit ráköltöttem hogy nemérdekel hogy mennyibe kerül de ne legyen több baja, egyébként nemtom én hengerem nikoszilos? mert ha az veszek bele krómozottgyűrűket
Sziasztok a Fiamnak vettünk 1 motort kawasaki KMX 125 olyan mintha rá öntötték volna simán legyaláz engem az Apriliával. Teszek fel rólla fotot.
Én úgy gondotam ,hogy lekötöm a szivattyut és stil olajjal 50-es keveréket teszek atankba.
stihl olajat nem tudja átnyomni a pumpa...túl sűrű, 1:50 kevés...1:40 inkább
A kipufogó most lett kitisztitva,elég jól összei kalapálták.
Mi a vélaményetek ha still olajjal lárnék/50-es / keverék kifektetné vagy nem a gépet /
Ki lehet égetni, az olajszivattyút meg be lehet állítani alaphelyzetbe, lehet nagyon rá van csavarva , de akkor már inkább legyen sok mint kevés
inkább ne nyúlj hozzá.szentem csak elvan dugulva a puff és sokat kap...ennyi
Ezen hogyan lehet állitani ,A szivettyu adagolja
Nem tudum hogy hányszor lett furatva ezért nem tudom ,hogy sokat kap vagy kevest ,vagy nincsbent erő,azért nem megy,ennek a gépnek mit kell mennie
akkor kurva sok olajat kap...