ha öblös a hangja akkor sokat kap,szerintem sokat kap...nekem jobb lett a kisebbel d emég így se elég...ráhúzod és így ledadog mert túl sokat kap alapról ha ráhúzod mit csinál? szintén ezt?
Na akkor kell legyen egy elktromágnesed ami mozgatja meg egy elektronika doboz. a képen az mágnes van bekarikázva ennek a végét ha betudod nyomni akkor tudja mozgatni a szelepet... ha nem akkor ki kell takarítani a powert... a lényeg hogy valahogy gyűzödj meg hogy egyálltalán mozog e a szelep. Ha lehúzod a biztosító francot akkor vezérlő jelet (12V asszem) a mágnesre annak össze kell ugrania. A másik az elektronika doboz a nyílnál arra rá van írva egy szám az enyémen pl 7100 ez az a fordulat ahol küldi a jelet a mágnesnek szal megnézed a számot és ha azon túl forgatod akkor kellene érezni és hallani is hogy kinyit (kicsit öblösebb lesz a hangja)
hello!
ha vki érdekel a motorom, http://www.sportmotor.hu/motor... itt megnézheti a videó végén én gurulok ott el
jah egy csávó el akarta cserélni velem a 125ös windjét....de nem adtam a kicsikémet
nah bye
széles utat!
SOS! Hogyan tudom meg hogy , a PÓWER szelep működik -e .Van egy Tuareg Rally 125. milyen erősnek kell lennie. Kb lóerő? Én ugy érzem hogy gyenge mert nem húz és nem pörög ki. a A fordulata, ha ráhuzom a gázt visszaesik.A fŐFÚFÓKA MÉRETE SZÁM SZERINT 148.Mekkora az eredet? Légysz segitsetek.!
JÍÍÍHHHÁÁÁÁÁ!
Na gurultam egy keveset én is a mai motorozós napot is úgy kéne zárni mint az eddigieket (Jim & Cola) Csak mentem egy kis karikát mivel nem volt nálam csak párszáz forint benyára... elugrottam nyékre a hegyre aztán volt egy kis endurózás is hegymászással meg csúszkálással már nagyon hiányzott.
Jah amúgy Tiszaújvárosban lakom... tavaly voltam Tokajban mikor jöttem hazafelé egy ismerőstől , aztán gondoltam nem egyenesen jövök haza így ott kötöttem ki pedig csak úgy elindultam egy irányba és GO Holnap lehet felnézek Miskolcra a kiállításra, igaz ma akartam menni mert ma volt a közös gurulás és az tavaly is tök jó volt.... jah és meg is áldották a motoromat és erről most találtam egy képet
Meg a mai "trófeákat" is mellékelem
Széles utat!
ha vki érdekel a motorom, http://www.sportmotor.hu/motor... itt megnézheti a videó végén én gurulok ott el
jah egy csávó el akarta cserélni velem a 125ös windjét....de nem adtam a kicsikémet
nah bye
széles utat!
Na gurultam egy keveset én is a mai motorozós napot is úgy kéne zárni mint az eddigieket (Jim & Cola) Csak mentem egy kis karikát mivel nem volt nálam csak párszáz forint benyára... elugrottam nyékre a hegyre aztán volt egy kis endurózás is hegymászással meg csúszkálással már nagyon hiányzott.
Jah amúgy Tiszaújvárosban lakom... tavaly voltam Tokajban mikor jöttem hazafelé egy ismerőstől , aztán gondoltam nem egyenesen jövök haza így ott kötöttem ki pedig csak úgy elindultam egy irányba és GO Holnap lehet felnézek Miskolcra a kiállításra, igaz ma akartam menni mert ma volt a közös gurulás és az tavaly is tök jó volt.... jah és meg is áldották a motoromat és erről most találtam egy képet
Meg a mai "trófeákat" is mellékelem
Széles utat!