Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ugy megjegyzem hogy a kipufogmbol a hengernél dől az olaj egy getyna az egész
hát azért mert sokat kap
Ha folyamatossan huzom akkor sem igazán megy Sőt lassulni kezd
ha lassan húzod akkor megy,ha nagyot húzol akkor nem megy...sokat kap.144 körül próbálkozz
De gyuri rx-n arrow dob van amivel többet eszik, és még ahhoz is sok a 146os, akkor a tiédhez meg bőven túl sok...
menet közben ha ráhuzom megtorpan majd gyorsul és ujra lassul
Ha ezzel a fúvokával sincs benne erő akkor elég nagy sz.............
ha rányitod és megtorpan az nem a túl sok benyától van?
ha öblös a hangja akkor sokat kap,szerintem sokat kap...nekem jobb lett a kisebbel d emég így se elég...ráhúzod és így ledadog mert túl sokat kap alapról ha ráhúzod mit csinál? szintén ezt?
jah bocs a kép lemaradt
Na akkor kell legyen egy elktromágnesed ami mozgatja meg egy elektronika doboz. a képen az mágnes van bekarikázva ennek a végét ha betudod nyomni akkor tudja mozgatni a szelepet... ha nem akkor ki kell takarítani a powert... a lényeg hogy valahogy gyűzödj meg hogy egyálltalán mozog e a szelep. Ha lehúzod a biztosító francot akkor vezérlő jelet (12V asszem) a mágnesre annak össze kell ugrania. A másik az elektronika doboz a nyílnál arra rá van írva egy szám az enyémen pl 7100 ez az a fordulat ahol küldi a jelet a mágnesnek szal megnézed a számot és ha azon túl forgatod akkor kellene érezni és hallani is hogy kinyit (kicsit öblösebb lesz a hangja)
Még a 148-assal is ha ráhuzom megtorpan visszaesik a fordulat .Nekem azt tanáccolták ,hogy próbáljam meg nagyobbal.
Szürke blokk van rajta .
nsr 125be 28as karbiba 132es fúvóka van, ez csak úgy unalomból írom ide
hello!
ha vki érdekel a motorom, http://www.sportmotor.hu/motor... itt megnézheti a videó végén én gurulok ott el
jah egy csávó el akarta cserélni velem a 125ös windjét....de nem adtam a kicsikémet
nah bye
széles utat!
148 volt nekem is rxbe....gecisokat kapott most 146 van de még így is sok próbáld meg 1 144essel
fekete RAVE blokk vagy 123 as szürke?
milyen power van rajta? elektronikus vagy ballonos?
SOS! Hogyan tudom meg hogy , a PÓWER szelep működik -e .Van egy Tuareg Rally 125. milyen erősnek kell lennie. Kb lóerő? Én ugy érzem hogy gyenge mert nem húz és nem pörög ki. a A fordulata, ha ráhuzom a gázt visszaesik.A fŐFÚFÓKA MÉRETE SZÁM SZERINT 148.Mekkora az eredet? Légysz segitsetek.!
JÍÍÍHHHÁÁÁÁÁ!
Na gurultam egy keveset én is a mai motorozós napot is úgy kéne zárni mint az eddigieket (Jim & Cola) Csak mentem egy kis karikát mivel nem volt nálam csak párszáz forint benyára... elugrottam nyékre a hegyre aztán volt egy kis endurózás is hegymászással meg csúszkálással már nagyon hiányzott.
Jah amúgy Tiszaújvárosban lakom... tavaly voltam Tokajban mikor jöttem hazafelé egy ismerőstől , aztán gondoltam nem egyenesen jövök haza így ott kötöttem ki pedig csak úgy elindultam egy irányba és GO Holnap lehet felnézek Miskolcra a kiállításra, igaz ma akartam menni mert ma volt a közös gurulás és az tavaly is tök jó volt.... jah és meg is áldották a motoromat és erről most találtam egy képet
Meg a mai "trófeákat" is mellékelem
Széles utat!
Embert nem láttam mellette, lehet csak a motorod ugrott át ide bp-re
tudod az alteregom volt bíztos...mert nem emléxem h teleportáltam volna
Pedig bringáról hátranézve 1 mp alatt kisérteties volt a hasonlóság :D
hát az nem én voltam
ezüst