Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tudok a szimóval
meg ,6ra viszem az etx et gyújtásbeálításra,elvielg az is menni fog 7körül
szarvason van,a haveromé,1 bontott etx ből van...kitünő álapoú block...
Na mentem mindenkinek jó moccozást már aki tud.
Phisoo - Sajnos semmi jó hírem nincs . Azt mondták hogy nincs ilyen anyag és lehet hogy olyan festéket adtak amihez kamra kell hogy beégesd. Szerintük kezdheted előlről az egészet. Sajnálom de ez van .
Fireball - Engem érdekelne az a block. Hol van, hol tudnám megnézni?
mentem alukálni ... jo8
Széles utat!
mer te 0km es blockot tuc 60ér?:D
de annak az összes része tuti nem 0-km-res
én is tok 50ér kitünő blockot..de az 127es

az mind1,egyre megy
hali all, ini, 150 ezer ft az rohadt sok enyémbe tudtam volna venni vattauj gyári blokkot 60 ezerért, csak az abaj hogy a gyerek nyáron megy ki csak olaszba én addig meg nem várok, de amugy meg max 100 ból ugy fle lehet ujítani egy blokkot hogy megszólal, 150 be fullonan, uj műszerfal gumiszett, fényezés, ülés, láncszett, minden az ég világon az már nagyon sok és még marad pénzed is motorozni 150 re én azt mondom hogy nagyon sok
Buda
Köszönöm, rendes vagy, de egyenlőre most hagyom egy kicsit, mert nincs lóvém rá... Majd ha összejött, akkor meglátom, mi legyen, lehet szintereztetem.
nem hiném,h elissa pesten volt
okés,maj csinálok
Nem láthattam a motorodat az ... úton, ami a moszkva tértől megy hüvösvölgy felé
Ennek a szelepnek a zárása ad egy kattanó hangot ha visszaesik a fordulat .
majd képet...jo? ...
jaja marhajól néz ki hnap sztem fel is dobom a gépre
narancs lánc wow
holnap viszem a csávóhoz a mocccot,belőni a gyújtásom,meg elhozom a másik főtengelyt,meg a narancssárba láncom..meg kitudja mi tetszik még meg... vkinek nem kel vmi cucc,me megkérdem tőle,h van e neki..
ja értem
és,nem próbáltad még mit tud végre a jó powerrel?
nekem az lesz az első dolgom a zetx el
az utcában csak 80-al jöttem rövid volt a táv...kanyarodni kellett
Szevasztok Phisso mi a baj a festékkel, ha gondolod a nagybáttyám autofényező és dupoint festékkel dolgozik állitolag az a legjobb ha kell akkor tudok hozni 2k-s festék filler müanyag alapozo minden van.
mennyt megy a kicsike?