hát nemtom.. enyém ment 120 at szar állapotában és gyorsult mint a diszno, akkor ennek mégjobban kéne gyorsulni ha kevesebbet megy mint az aprilia...ja meg műszerfal remélem otrthon van valamelyik sarokban mert az kéne
ja vágom, elöbb enyém fel lesz ujjítva aztán eladva és csak aztán venném meg szal a te felujításod is megvárom elötte gondolom főtengelycsapágyakat cserélsz meg még mit?
Sok kép van oldalamon, de egyébként meg kipróbálod és megnézed kell-e, ilyen egyszerű , bp-n van a moc, 90 körüli, gyárilag mtx 125 rg volt, arrow dob van rajta(csak vég), mi van még?
hanyas évjáratú a gép?ja és hol laksz? mert remélhetőleg ezt nemsoká elviszik,. ja és a rendőrök nem baszakodtak hogy nem 50 es? meg írjál már még pár dolgot róla, láncszett meg stb...
Már vagy 5 éve ezzel megy, és az ég világon semmit nem csinált a főtengellyel, még a felső tűgőrgőt se kellett volna cserélni, nem volt nagyon erlkopva, de azért cseréltem
nem is akarom elkapkodni....
de ha lehet választani egy felújított és egy lepukkant között akkor inkább a gagyit
mert ha én generálozom tudom mi van benne...
van egy wind ami nem indul be 140 ért jó néz ki lehet meg kéne venni...
egy full motor generál mennyi? 150 betakarja tuti
és utánna jó pár évig nincs rá gond...
de ez gyárilag 25 ös nem? akkor csak nem 180 asra van tervezve ha gyárilag 25 ös akkor valamit csak elkéne kurnia a nagy erőnek benne vagy csak hülyén gondolkodom...
erre meg példénak csak magam tudom felhozni.. megvettem 140 ért , és 280-300 ba lesz benne a mocim...megvettem mindjárt egy éve... és fél évet biztos ált... ha nem többet most is már 3 hónapja várja hogy kész legyen , mindjárt 4 lesz amikor meg megvettem utána egy hétre bedöglött akkor is 3 hónapot vártam h kész legyen... sza lcsak a baj volt vele, apropo a 180 as hondának nem gáz h 180 a hnger nem bassza a főtengelyt vagy valamit?
tegnap óta letargiában vagyok.....
mindig csak a motor motor motor motor motor motor motor motor motor motor motor motor motor motor motor
brrrrrrrrrrrr
de ha lehet választani egy felújított és egy lepukkant között akkor inkább a gagyit
mert ha én generálozom tudom mi van benne...
van egy wind ami nem indul be 140 ért jó néz ki lehet meg kéne venni...
egy full motor generál mennyi? 150 betakarja tuti
és utánna jó pár évig nincs rá gond...
de erről várok véleményeket
Majdcsak találsz vmit. Ne kapkodd el.
Bár ha LE feküdni akarsz még lehet hogy jól is jön. Ezt a barátnőddel kell egyeztetned.
mindig csak a motor motor motor motor motor motor motor motor motor motor motor motor motor motor motor
brrrrrrrrrrrr