szió lehet h hülyének néztek de veletek nem volt még olyan hogy este lefekvés elött megszagoltátok a kapucsínót és megkostoltátok egy kis kanálkával, aztán még egy nagy kanálkával és még egy nagyobbal aztán a fél zacsko eltünt bennetek, és tökre fel vagyok pörögve mint állat, reemélem le tudok fekszeni
Szervízigénye az nincs, ez nem állt volna meg sehol az biztos, csak ment és ment és ment, pedig már ki volt a dugó rendesen, főleg most új dugóval megy rendesen:D
szépjóestét elissa, meg aki még jött nekem A1 lesz... nemtom hobbimotornak jo lenne a 180 as honda csak ne legyen szervizigényes attol kiráz ahideg ha valami szar, mer veszek rencámos mitot és occso pézpé valami fasza méjer gépet kéne venni "crossozni" de inkább endurozgatnmni, gondotlam egy 600 as valamire de az ha elbaszodik csak a dugo 45 ezer
Bal oldali főtengely csapágy nem jó , más baja nincs, de így nem fogom eladni, nem akarok átbaszni senkit, meg nem fogom így kiadni a kezemből, elöbb felújítom a blokkot utánna meghirdetem, de tulajdonképpen menne, csak hangja van már
7-8 között, de két emberrel is simán jön kerékre ha úgy akarom imádom a kis(nagy) dögöt , nagyon jó kis gép, csak hát itt az nsr ami rendszámos, mtx meg nem az sajnos
140, ebből 120 a polini 180as blokk vadi új asso werke dugóval, új csapágyak/szimertingek, és 20ért már csak ráadás a váz (futóművel fékekkel nincs baj, csak ahogy kinéz )
Hát valahogy úgy, megtarthatnám végülis de annyit nem fogok keresni hogy "bringatúrára"( 1 hét oda vissza út horvtá tengerpartra és egy hetet ott maradunk egy apartmanban, csak még embereket kell szervezni :P, ők busszal jönnének ) is elég legyen
ami olcsó az nem rendszámos
ami rendszámos az vagy nem eladó vagy drága vagy nagyon lepukkant és drága...
rendszámos 125ös van?