Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Makón van a bolt ilyen gumis bolt szerelnek javítanak meg lehet rendelni ezek használt gumik de nagyon májerok. 4 ezeré occso péz
Miért adod el? A bringatúra miatt? Mennyiért adod?
Ezért lett nsr, mtx elég ronda szegényke, viszont megy mint a disznó , de el kell adni
Eduard - kellene hátsó 17"-os első 21"-os. Ha megmondod hol van elmegyek.
Előre is köszi.
Hát én eddig akármilyen motort vettem, mindig csak szívtam velük... Mondjuk én alapból olyan vagyok, hogy nem bírom elnézni, ha valami szar, vagy rozsdás a váz, gagyi a festés. Nekem azt fel kell újítanom Velem csak jól járnak a motorjaim
Benzinem meg most nincs, anélkül meg állítgathatom , hugom kifogyasztotta a maradékot
nem mondanám hogy szerencsém volt, eddig mindegyik egy kalap szar volt, mtx is főtengelycsapágyas, de más csapággyal még nme volt bajom, nsr-t meg dugózni kéne , de majd meglátom, megnézem mi van a balében, de elöbb beállítom széppen
Neked szerencséd van a motorokkal Nekem sose volt...
Akkor csak én vettem ilyen szar állapotú motort? Nekem az összeset kellett cserélni, mert úgy lógtak, mint állat... Ha csak a főtengelycsapágyakat kell kicserélni, akkor az tényleg nem több 10-nél.
Haha, de ne egy robogóval hasonlítsd össze... Az enyémhez is ennyi volt az össz csapágy, nem hasraütésből mondtam...
Mindent minek cserélnél? nem kopik el az olyan könnyen főtengely szokott a többi nem, legalábbis nekem még egy motoromon se volt baj más csapágyakkal...
csak főtengőcsapágyakat kell cserélni meg szimeringeket ha már benne vagyunk az mennyi az össz?
123as kipörög addig, csak értelme nincs, mert ott már szart se ér, 11nél semmiképpen nincs értelme tovább húzatni
Na ja, dehát, ha már egyszer szét van húzva a blokk, akkor illik kicserélni mindet.
micsinálsz? sr hez gyári cumo 4 ezer a szett, enyémhez max 10
Miért, neked mennyit pörög a mocc? Nekem nem egyszer kiakadt a fordulatszámmérőm... Nem mér 12 ezernél tovább... Még tavaly sikerült jól belőnöm a motort, kb 13 ezret pörög így.
Attól függ hogy melyik csapágyakat kelel cserélni mert csak főtengelycsapágyak kijönnek 8 ból, a gyári belevaló csapágyból, aminél jobban nem nagyon találsz...
Kicsit kijavítalak: a csapágy + szimmeringek kb 30 ezer lesz, hacsak nem nonamet veszel belőlük... Mert úgy kijön egy 10-esből, máshogy nem, csak azt meg egy év múlva megint cserélheted...
Fire - nekem is kéne enduro gumi tudsz szerezni?
azt én négy ezerért tudok szerezni ha kell...majd megyek és fényképezek
Fire - te ilyen májer vagy gummában? kelleni fog nekem is de nekem cross kellene, tudod olyan baromi nagy bütykökkel
de fire nekem endurogummát szerez
fireball szerez nekem ,de egyébként iutt is van használtgumma 4 ért baszottnagy bütykökkel
Figyu, hol kapsz 5 000 - ért cross gumma darabját? Nálunk 10 darabja.
ki engedte meg hogy csend legyen ?