Hát én eddig akármilyen motort vettem, mindig csak szívtam velük... Mondjuk én alapból olyan vagyok, hogy nem bírom elnézni, ha valami szar, vagy rozsdás a váz, gagyi a festés. Nekem azt fel kell újítanom Velem csak jól járnak a motorjaim
nem mondanám hogy szerencsém volt, eddig mindegyik egy kalap szar volt, mtx is főtengelycsapágyas, de más csapággyal még nme volt bajom, nsr-t meg dugózni kéne , de majd meglátom, megnézem mi van a balében, de elöbb beállítom széppen
Akkor csak én vettem ilyen szar állapotú motort? Nekem az összeset kellett cserélni, mert úgy lógtak, mint állat... Ha csak a főtengelycsapágyakat kell kicserélni, akkor az tényleg nem több 10-nél.
Mindent minek cserélnél? nem kopik el az olyan könnyen főtengely szokott a többi nem, legalábbis nekem még egy motoromon se volt baj más csapágyakkal...
Miért, neked mennyit pörög a mocc? Nekem nem egyszer kiakadt a fordulatszámmérőm... Nem mér 12 ezernél tovább... Még tavaly sikerült jól belőnöm a motort, kb 13 ezret pörög így.
Attól függ hogy melyik csapágyakat kelel cserélni mert csak főtengelycsapágyak kijönnek 8 ból, a gyári belevaló csapágyból, aminél jobban nem nagyon találsz...
Kicsit kijavítalak: a csapágy + szimmeringek kb 30 ezer lesz, hacsak nem nonamet veszel belőlük... Mert úgy kijön egy 10-esből, máshogy nem, csak azt meg egy év múlva megint cserélheted...
Előre is köszi.